Windows-installation ved hjælp af installationsguiden - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

LabCollector er installeret ved hjælp af Opsætningsguide (På XP, Vista, Win7, Win8, Win10, Windows Server 2003, 2008, 2012, 2016).

Se manualen i PDF i slutningen af ​​denne KB for flere detaljer.

Hvis installationen ser ud til at have problemer, når du bruger installationsguiden, skal du se på vidensbasen for Installation og systemkonfiguration til vejledning.

Vær opmærksom på, at LabCollector Server Manager vil være det første element, du ser efter installationen.

Du kan åbne en bestemt forekomst af LabCollector ved hjælp af knappen .

Bemærk, at du kan administrere mange funktioner fra Server Manager. Menuen Hjælp giver direkte adgang til Server Manager-manualen.

Du vil derefter blive præsenteret for en skærm som denne:

Vælg den instans, du ønsker. Standardnavnet er 'lab'.
Brug endelig standardloginoplysningerne for at få adgang LabCollector (som vist på skærmbilledet nedenfor).

Når du logger ind vil du blive præsenteret for en skærm som denne, som repræsenterer hjemmesiden for LabCollector.