Hvordan administrerer jeg leverandører og sælgere? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

1. Hvordan administrerer jeg mine leverandører og sælgere?

• 1a. Sælgere & Leverandørstyring
  • 1b. Adressebogsindstillinger

1. Hvordan administrerer jeg mine leverandører og sælgere?

Bemærk
Bemærk venligst, at muligheden for at administrere leverandører/sælgere kun er tilgængelig via superadministrator tilladelse på brugerniveau.

For at administrere leverandør-/sælgerdatabasen kan du vælge mellem to muligheder:

• 1a. Sælger- og leverandørstyring:

Denne første mulighed giver dig mulighed for at oprette en ekstern sælgeradressebogsdatabase, som du kan få adgang til ved at følge disse to trin: Præferencer > Sælgere. Du kan tilføje nye sælgere ved at klikke på knappen "Tilføj ny" som vist på billedet nedenfor, og hvis du ønsker to opdatere eller slette nogle poster, alt du skal gøre er at klikke på navnet på den tilsvarende post. Og hvis du vil bruge den indbyggede sælgertabel i stedet for adressebogsmodulet, skal du klikke på afkrydsningsfeltet som vist på billedet nedenfor og derefter trykke på "Opdater".

• 1b. Indstillinger for adressebog:

Den anden mulighed giver dig mulighed for at administrere sælgerdatabasen ved hjælp af adressebogsmodulet. For at gøre dette skal du identificere en sælgerkategori ved at navigere igennem Præferencer > Adressebogsindstillinger. Ved at markere "Brugeradressebog i stedet for indbygget sælgertabel" som vist på billedet ovenfor, vil du være i stand til at definere dine kontakter i adressebogsmodulet, som vist på billedet nedenfor.

Tips / Hints
Det anbefales at bruge adressebogsmodulet til at administrere sælgerkontakter (bruges på reagenser og udstyrsmoduler).