Sådan begrænser du adgangen til LabCollector til udvalgte IP-adresser? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

Du kan forbedre sikkerheden ved at begrænse adgangen til LabCollector til et valgt IP-område eller specifikke IP-adresser.

Ved brug af LabCollector grænseflade

Begrænsning til data kan opsættes baseret på den IP-adresse, der bruges af brugerne. Superadministratoren kan oprette lister over IP'er og begrænse adgangen til bestemte grupper i gruppeindstillinger eller til en individuel bruger.

Hvis brugerne ikke bruger den rigtige IP, defineret af superadministratoren, kan de ikke oprette forbindelse til LabCollector.

Brug af Apache-indstillinger

Til dette skal du EDIT Apache-indstillinger (httpd.conf) fra servermanageren og erstatte:

Tillad fra alle

by

Benægte fra alle
Tillad fra 192.168.1
Tillad fra 192.168.0.100
Tillad fra 127

Genstart derefter Apache/LabCollector Server.

I dette eksempel har vi begrænset til IP-området fra 192.168.1.0 til 192.168.1.255 og specifikt til 192.168.0.100 og localhost/127.0.0.1

Flere forklaringer på Apache-dokumentation:
http://httpd.apache.org/docs/current/mod/mod_authz_host.html
http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/mod_authz_host.html#allow