Sådan sender du prøver fra LabCollector til et LSM job - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

Dette indlæg vil forklare, hvordan man sender prøver fra LabCollector til Lab Service Manager (LSM)

For at fuldføre de beskrevne handlinger skal du have et gyldigt login til LabCollector og LSM.

Trin 1 – Husk prøver
Gå til prøvemodulet. Søg efter de prøver, du vil bruge til test på Lab Service Manager LSM. Du kan bruge knappen Gem alle udenad eller huske prøver individuelt.

Trin 2 – Naviger til LSM
Naviger til LSM. Du kan blive bedt om at logge ind til LSM. Indtast dit brugernavn og adgangskode, hvis det er nødvendigt.

Trin 3 – Tilføj et LSM-job
Klik på 'Tilføj job' fra jobmenuen i LSM.

Trin 4 – Vælg de gemte prøver til jobbet

Fra formularen til tilføjelse af et job, (1) vælg 'memorized records'. Vælg derefter (2) de relevante prøver fra de huskede elementer valgt i LabCollector at bruge til et job. (3) De valgte prøver vises på listen over prøver for jobbet. Udfyld formularen og gem jobbet.

Hvis der skal oprettes flere job fra en liste over mange huskede elementer. Ovenstående procedure kan gentages ved at vælge fra LSM Job > Tilføj job og udvælgelse af de passende huskede prøver til jobbet.

Bemærk, at din LSM kan indeholde forskellige felter sammenlignet med eksempelbillederne.

Når jobbet er oprettet, vises prøverne på joblisten. Derfra kan al normal LSM-funktionalitet bruges på prøven/jobbet til at organisere og teste prøverne.