Hvordan udskriver jeg kassekort? - LabCollector

← Alle emner

På hjemmesiden gå til Værktøjerne fanen og vælg lagringsbrowseren.

Den nye side af 'Storage Browser & Manager' åbnes.

• Fra listen under 'Laboratorieopbevaringstræ' skal du vælge det lager, du vil udskrive kassekortet fra.
  • Enten du udskriver hele boksen i et rack med "Udskriv alle kassekort" eller på rack-niveau eller boksniveau, kan du vælge det boksnavn, du gerne vil udskrive fra.
  • Generering af en stregkode til Opbevaringsbokse er også muligt ved at klikke på stregkodeikonet. (Klik på linket for at se, hvordan du genererer stregkode)
  1. Du kan "Generere alle stregkodeetiketter"
  2. Vælg den boks, du ønsker at oprette en stregkode til.

Du kan vælge "Boksvisning"Eller"List View” for at udskrive en boks ved at klikke på den højre fane. Du kan også åbne bokskortet i en popup med ikonet .