Skift til ServerManager v2.5 (gammel måde) - LabCollector

← Alle emner

Den nye Lab Server Manager v2.5 bringer:

-PHP 5.5
-Apache 2.4 med SSL-understøttelse (https)
-Mysql 5.6
-LabCollector forekomster nemme opgraderinger

For at erstatte din gamle manager v1.x skal du udføre følgende trin:

1/ Download den nye LabCollector installationsprogram v2
2/ Afinstaller LabCollector ved hjælp af Windows kontrolpanel.
3/ Omdøb AgileBio-mappen til AgileBio_OLD i programfiler (x86)
4/ Installer den nye LabCollector med den nye installatør
5/ Start den nye Server Manager for at fuldføre opsætningen.
6/ STOP SERVERE
7/ Nu skal vi erstatte standarden LabCollector med din:

– kopier www/lab og mysql/data/lab fra AgileBio_OLD til den nye AgileBio nyinstallerede mappe.

8/GENSTART SERVERE

Din gamle LabCollector skal være tilgængelig igen. Du kan opgradere til den nyeste version ved at bruge opdateringsknappen på den nye servermanager

OPMÆRKSOMHED: Sørg for, at denne opdatering SKAL have en nylig LabCollector 4.97 og nyere for at understøtte PHP5.5.