Sådan bruger du Photoeditor SDK i ELN? - LabCollector

OVERSIGT:

Elektronisk laboratorie-notesbog (ELN) tilbyder forskellige muligheder for at erstatte papirlab-notesbogen. Du kan link optegnelser som reagenser, prøver, Opret skabeloner til sider eller excel-ark, tegne diagrammer, uploade billeder og desuden redigere billederne. ELN tilbyder PhotoEditor, der hjælper dig med at redigere dine billeder, kommentere dem osv.

For at redigere billeder skal du følge nedenstående trin: -

1. Brug af PhotoEditor SDK
2. Upload af det redigerede billede

1. Brug af PhotoEditor SDK

For at redigere billedet i ELN gå til  ELN HJEMMESIDE -> BESTIL -> SIDE (som du gerne vil redigere)-> INDHOLD-> REDIGERE.

Du kan tjekke vores KB på hvad der er indeni ELN Side.
Du kan tjekke vores KB på ELN's Rich Text Editor

1. Når du klikker på rediger, åbnes RTF-editoren.
    I det kan du se PhotoEditor-indstillingsikonet .

2. Når du klikker på ikonet, vil du se nedenstående side.
  3. Valgmuligheden "A" hjælper dig med at uploade et allerede taget billede, for eksempel konfokale mikroskopibilleder.
    Mulighed "B" hjælper dig med at tage et billede ved hjælp af dit webcam. Hvis du fx har en app til LabCollector på din mobil, og du kan få adgang til din ELN, kan du tage billeder fra din mobil til bakterieplader, celleplade, MTT-analyseplade osv.

4. Når du har taget et billede med mulighed "B" eller uploadet et allerede taget billede med mulighed "A", vil du se nedenstående side.

5. PhotoEditor giver dig mulighed for at have forskellige muligheder for at redigere og kommentere billedet.

- 1. Transformer: Denne mulighed hjælper dig med at rotere dit billede, hvis det ikke er lige, eller at beskære dit billede til brugerdefinerede eller faste størrelser.

- 2. Filtre: Denne indstilling hjælper dig med at ændre farvefilteret for billederne. Det kan være meget nyttigt at lave gråtonebilleder. Du kan endda justere filterintensiteten.

- 3. Juster: Denne indstilling giver dig mulighed for at justere lysstyrke, mætning, kontrast, gamma, klarhed, eksponering, skygger, højlys, hvide, sorte og temperatur på dit billede.
          Du kan altid "Fortryd" ved at klikke på fortryd-knappen i øverste højre hjørne af dit billede.

- 4. Tekst: Dette hjælper dig med at tilføje tekst til dit billede. Du kan også ændre tekststørrelse, skrifttype og justering. For at slette boksen har du mulighed for at slette øverst på billedet i den blå boks. Du kan ændre farven på din tekst og også baggrunden ved at vælge til højre i venstre hjørne.

- 5. Klistermærke: Denne mulighed hjælper dig med at tilføje forskellige pile, formularer som kasser eller cirkler og parenteser i forskellige farver. Dette vil hjælpe med at kommentere dit billede. Du har også mulighed for at vende eller rotere klistermærkerne eller slette dem.

-6. Pensel: Den hjælper dig med at skjule ufuldkommenheder eller for eksempel uønskede ting i baggrunden. Du kan også vælge farven på børsten.

- 7. Fokus: Dette hjælper dig med at fokusere på bestemte dele i dit billede.

-8. Ramme: Dette hjælper med at sætte en ramme i dit billede, hvis du har brug for det. Du kan også ændre størrelsen på billedet.

2. Upload af det redigerede billede

Når du er færdig med at redigere billedet, kan du klikke på "Send til indholdseditor" øverst på billedet.

Billedet vil blive importeret til indholdet af din ELN Bog, eksperiment eller side.