Hvad er mulighederne i afsnittet "skærmvedligeholdelse" af udstyr. (v5.4 og derunder) - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

Når du vil redigere vedligeholdelse af udstyr, kan du gå til en skærmvedligeholdelse ikon, hvor du kan finde forskellige muligheder for vedligeholdelse af udstyr.

Til v6.0 kontrollere denne KB.

Generelt vil du se en rullepanel under skærmvedligeholdelsen, der hjælper dig med at navigere til mulighederne til venstre og højre.

1. Du kan tilføje vedligeholdelse til udstyret ved at bruge denne mulighed.
2. Du kan redigere vedligeholdelse ved at bruge denne mulighed .
3. Du kan udskrive vedligeholdelsesoplysningerne ved at klikke på denne mulighed. Når du klikker på denne mulighed, vil oplysningerne poppe op i et nyt vindue som nedenfor.

4. Denne betyder, at advarslerne for den særlige vedligeholdelse er PÅ.
Til version 5.42 og derover, når du opretter ny vedligeholdelse med en advarsel i samme kategori af den, der kører, vil alarmen om den gamle vedligeholdelse automatisk blive slået fra.

5. De tilknyttede filer eller rapporter kan uploades ved hjælp af denne mulighed . Du kan uploade filer såsom vedligeholdelsesrapporter relateret til udstyret. Når du klikker på den, viser den dig denne pop-up.
For eksempel, så snart udstyrsvedligeholdelsen er overstået, kan du uploade vedligeholdelsesrapporten ved hjælp af denne mulighed og bruge hængelåsen til at lukke vedligeholdelsen, efter rapporten er uploadet.

6. Når du klikker på , åbnes listen over vedligeholdelse i en ny fane.

7. mulighed giver dig mulighed for at oprette et kalibreringsdiagram med testen udført med standardprøven på udstyret. Yodu kan tjekke her hvordan man opretter et kalibreringskontroldiagram med et datasæt.

8. mulighed giver dig mulighed for at eksportere data om udstyrsvedligeholdelse i forskellige formater. Tjek vores KB på hvordan man eksporterer vedligeholdelsesdata.

9. Når vedligeholdelsen er afsluttet, kan du lukke vedligeholdelsen ved at klikke på hængelåsikonet .
Bemærk: Når vedligeholdelsen er låst, kan du ikke længere redigere den.

Relaterede emner