Fejl ved indlæsning af store rapporter i LSM - LabCollector

← Alle emner

Fejl ved åbning af pdf-rapporter i LSM: undtagelse 'Mpdf\MpdfException' med beskeden 'HTML-kodestørrelsen er større end pcre.backtrack_limit 1000000. Du bør bruge WriteHTML() med mindre strenglængder.

PHP-funktionen preg_replace() har en maksimal strenglængde, den vil parse (som standard er dette ofte omkring 100000 tegn). Over dette returnerer PHP lydløst en nulværdi. Så lange kodestrenge vil blive erstattet af ingenting!

Du kan muligvis øge værdien af ​​pcre.backtrack_limit under kørsel, hvis dit system tillader det. Rediger php.ini-filen som følger:

Som standard har du:

;PCRE biblioteks tilbageføringsgrænse.
;http://php.net/pcre.backtrack-limit
;pcre.backtrack_limit=100000

For at rette fejlen, fjern den sidste linje (fjern ; ), og vi foreslår at øge grænsen til 5000000:

;PCRE biblioteks tilbageføringsgrænse.
;http://php.net/pcre.backtrack-limit
pcre.backtrack_limit=5000000

Bemærk: pcre.backtrack_limit kan konfigureres fra PHP ≥ 5.2.0