Hvordan konfigurerer du dit nyhedsfeed? - LabCollector

← Alle emner

LabCollector tilbyder forskellige opsætningsmuligheder. Den er klar til brug (i det omfang det er muligt), kan dens konfiguration nemt administreres af super admin for at opfylde dine specifikke laboratoriekrav. I den følgende vidensbase viser vi dig, hvordan du opsætter dit nyhedsfeed.

For at gøre det skal du blot gå til ADMIN -> ANDRE -> SETUP -> News Feed:

• RSS-feeds er nu meget brugt på internetportaler. De er URL'er, der peger på XML-baseret indhold.
  • Generelt brugt til nyheder, tillader de indsættelse af dette indhold på tredjeparts websteder.
  • Med LabCollector du kan holde dig orienteret om aktualiteter i dine laboratorieinteresser direkte fra hjemmesiden.

• For eksempel kan videnskabelige tidsskrifter give aktuelle indholdsoverskrifter, eller du kan liste bioteknologiske nyhedslinjer eller sidste udstyrskampagner fra dine sælgere osv.
  • Du kan tilføje et RSS-feed efter eget valg, du kan også tilføje et feed fra Twitter også.

• Når du har tilføjet URL'en, kan du vælge det RSS-standardfeed, du vil se på din startside, og foretage opdateringen.

• Det tilpassede RSS-feed for for eksempel naturen vil se ud som nedenfor.