Sådan replikeres LabCollector i realtid med Windows Server Manager? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

Windows LabCollector Server Manager giver nem adgang til konfigurationsfil og kontrol over serverstatus og en backup-motor. Det giver nu mulighed for høj tilgængelighed, der giver adgang til at klone LabCollector i realtid. Dette hjælper dig med altid at have en sikkerhedskopi i tilfælde af at du mister dataene på den nuværende (Master) server.

At installere og bruge LabCollector Server Manager:

1. Installation & Opdatering af LabCollector Server manager

2. Høj tilgængelighed

• standalone
  • Mestre
  • Replica
  • Webfiler

1. Installation & Opdatering af LabCollector Server manager

2. Høj tilgængelighed

• NYHED! High Availability er et systems evne til at fungere kontinuerligt uden at svigte i et bestemt tidsrum. Dette funktioner giver dig mulighed for at have en backup af databasen i realtid. Dette hjælper med at have en backup, hvis masterserveren går ned, vil du altid have en backup på replikatserveren.
    *Denne funktion vil kun være tilgængelig i PRO-versionen.
    Du vil se tre muligheder:

Stand-alone:

• Her finder ingen databasereplikering sted.

Mestre:

• Dette er den aktuelle server, hvorfra databasen replikeres.
    • Du skal anvende indstillingerne og derefter klikke på check Master status.
      *Udfyld kun root-adgangskoden, hvis du har ændret den eller har den, ellers lad den stå tom.
    • Du bør se en log og være i stand til at rulle ned og se filnavnet og positionen.
    • Det betyder, at du har konfigureret din masterserver til at blive replikeret og har oplysningerne om filen og positionen, der skal replikeres.
    • Nu skal du foretage indstillingerne for Replica (se nedenfor)

Replikation:

• Dette er den server, hvor masterserveren vil blive replikeret til.
      * Bemærk at masterserver og replikaserver altid er separate servere.
    • Du skal tilføje filnavnet under "Hovedlogfil". (se Master-delen ovenfor for at finde filnavn).
    • Du skal tilføje positionen under "Hovedlogfilpunkt". (se Master-delen ovenfor for at finde filnavn).
    • Anvend indstillingerne.
    • Du vil se, at start- og stopknappen bliver aktive.
    • Du kan bruge start- og stopknappen til at stoppe replikering eller begynde at replikere.
    • Du kan også kontrollere replikastatus ved at klikke på den orange knap for at "Check replikastatus".
    • Nu bliver din server replikeret, og selvom masterserveren går ned, vil du have databasen duplikat i replikaserveren.

Webfiler:

• Du skal også replikere eller have en sikkerhedskopi af filerne i din instansinstallationsmappe.
      *Denne mulighed er kun for Replica-funktionen og ikke for standalone og Master.
    • Så du skal MAP mappen for eksempel fra et netværksdrev til replikaen.
    • Derfor skal du tilføje URI-adresse, der linker til din www-mappe som nedenfor.
    • Når du har valgt mappen, skal du klikke på knappen "Start synkronisering".
    • Nu dine filer af LabCollector installation fra www-mappen vil blive replikeret/backupet til i replika-serveren.