Test Lab Service Manager API - LabCollector

← Alle emner

Bemærk: Siden juni 2017 er API v1 udgået, og alle nye udviklinger er i API v2.

1. Tilgængelige metoder i LSM webservice

1.1. Jobs

Metode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2
Valgfri parametre: dato fra, dateto, jobid, prøveid, assayid

1.2. Udstyr

Metode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2&getEquipmentList=1
Valgfri parametre: id

1.3. Analyser

Metode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2&getAssayList=1
Valgfri parametre: id

1.4. Kategorier NYHED!

Metode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2&getCategoryList=1
Valgfri parametre: id

1.5. Anmodere NYHED!

Metode: GET
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2&getRequesterList=1
Valgfri parametre: id

1.6. Opret forespørgere NYHED!

Metode: POST
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2
Påkrævet parameter: oprette
Eksempel skabe:

<billing address='One street' city='City' state='State' country='US' zip='01' phone='12346789' fax='99999' contactFirstName='Jane' contactLastName='Doe' contactEmail='[e-mail beskyttet]' >[e-mail beskyttet]' >

1.7. Skab job NYHED!

Metode: POST
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2
Påkrævet parameter: oprette
Eksempel skabe:

1.8. Gem resultater

Metode: POST
URL: http://[my_labcollector_url]/extra_modules/lsm/webservice/index.php?v=2
Påkrævet parameter: resultere
Eksempel resultere:

2. Godkendelse

Én HEADER-parameter er obligatorisk:
Nøgle: X-LC-APP-Auth
Værdi: Det token, du kan se/generere i LabCollector > Admin > Andre > Opsætning > Webservices API

3. Værktøj

Du kan prøve at hente data fra eller sende data til API'et med en softwareapp som Postman. Se KB-LabCollector REST-API.