Hvordan udskriver jeg jobliste fra LSM? - LabCollector

← Alle emner

Udskrivning af joblister

Denne indstilling giver dig mulighed for at udskrive hele listen over job, der bruges i laboratoriet. Den giver dig alle oplysninger om, hvem der har oprettet jobbet, dets status, prioritetsniveau, anmoder, operatør, om prøven er afsendt, eller om den er tildelt partiet. Det hjælper dig med at organisere dine job (opgaver) for at være mere effektive.

• Gå til LSM > JOB >Jobliste.

• Klik på printbar. (Bemærk: Der er ingen mulighed for at udskrive udvalgte job)

• Der kommer en ny side med listen over job. Du kan gå til indstillingerne i din browser for at give print-kommandoen (nedenfor er billedet til Google Chrome).