Hvordan åbner man CSV i UTF8 i Excel? - LabCollector

OVERSIGT:

LabCollector giver dig mulighed for at oprette stregkoder til alle posterne ved hjælp af deres unikke ID'er. Disse stregkoder hjælper med at indsamle alle oplysninger relateret til den specifikke post. Du kan oprette stregkoder til alle prøver, reagenser osv.

Følg nedenstående trin for at konfigurere og bruge printeren:

1. Åbn CSV i UTF8 i Excel

1. Åbn CSV i UTF8 i Excel

• Åbn en ny excel-fil.
  • Gå til DATA-> NY FORESPØRGSEL -> FRA FIL-> FRA CSV ligesom i nedenstående billedtrin 1 til 4.
  • Åbn den CSV-fil, du vil konvertere koden til.
    BEMÆRK VENLIGST: nedenfor er blot et eksempel for at vise, hvordan man importerer en CSV-fil med trin 5 til 6.
  • Når du har importeret filen, skal du gå til filoprindelse og ændre koden til 65001: Unicode UTF8 og klikke på transformer data som i trin 7 til 9.

• Din konverterede fil åbnes som nedenfor.
  • Tjek videoen nedenfor for at se processen, der er beskrevet i trin 1 til 9.