Opbevaring check-in/out system - LabCollector

← Alle emner

I laboratoriet ved vi, hvordan prøver kan tage på en lille rejse til eksperimenter. LabCollector's Storage Check-In/Check-Out er som en hjælper til at sikre, at alle ved, hvor tingene er, især når noget er lånt i et stykke tid.

Forestil dig, at en forsker tager nogle prøver ud til et eksperiment. Nu er de ikke i lageret, og en anden kan blive forvirret med at lede efter dem. Det er her vores nye værktøj griber ind for at hjælpe med at organisere din laboratorieopbevaring endnu bedre!

Sammendrag:

1. Søgfunktion
  2. Rørstatusmeddelelse
  3. Farvesignaler i Grid Viewer
Bemærk
Bemærk venligst, at denne funktion kun er tilgængelig fra kl LabCollector v6.21, tjek vores blogindlæg for at læse om alle de andre spændende funktioner, der er inkluderet i denne version.
Hvis du vil opdatere din nuværende version, skal du læse følgende vidensbase om hvordan du opgraderer din LabCollector.

Se nedenstående video for en detaljeret gennemgang af, hvordan check-in/out-systemet fungerer:

Først og fremmest, for at tjekke ind/ud af et rør, skal du navigere til den ønskede post, derefter klikke på lagerikonet og til sidst vælge "Minusrør"-ikonet placeret i øverste højre hjørne af det tilsvarende rør (som vist på skærmbilledet nedenfor).

Når du klikker på "Minusrør"-ikonet, vises en pop-up (se skærmbillede nedenfor). Her er, hvad du kan gøre for at forbedre din laboratoriestyring:

• Vælg lydstyrke:
    • Vælg den nøjagtige volumen, du vil fjerne.
  • Tilføj kommentarer:
    • Dokumenter væsentlige bemærkninger relateret til røret.
  • Afledt af volumen:
    • Hvis det er nødvendigt, udled det eksisterende volumen til yderligere eksperimenter eller analyse.
  • Overførsel til et andet modul:
    • Overfør nemt røret til et andet modul, hvor det er nødvendigt.

I samme pop-up finder du en praktisk tabel med flere muligheder (se tallene i skærmbilledet ovenfor):

1. Tag tuben til udtjekning:
    • Vælg at tage røret til check-out, hvilket signalerer dets midlertidige fravær til eksperimentering.
  2. Fjern røret fra opbevaringen:
    • Fjern røret fra dets nuværende opbevaringssted.
  3. Flyt røret til et andet lagersted:
    • Flyt røret til et andet opbevaringssted.

1. Søgefunktion:

Du har mulighed for at søge efter alle de poster med rør, der er i/ud af brug og i øjeblikket ikke er på lager. For at gøre det skal du blot følge nedenstående trin:

1. Naviger til dit ønskede modul:
    • Gå til det modul, du vil udforske, uanset om det er prøver, primere, stammer eller andet.
  2. Udvid søgemuligheder:
    • Se efter knappen "Udvid søgemuligheder". Det giver dig mulighed for at få flere søgemuligheder.
  3. Vælg dine søgekriterier:
    • Sæt flueben i boksen, der siger "Vis rør, der er i/ud af brug og ikke på lager."
  4. Tryk på den søgeknap:
    • Klik på søgeknappen, og lad LabCollector afsløre detaljerne.

.

2. Rørstatusmeddelelse:

Du vil også se en meddelelse under røroptionernes tabel, thans fortæller dig, at det rør, du valgte, i øjeblikket er på vagt, bliver brugt et sted i laboratoriet, og det er ikke i dens sædvanlige opbevaringsplads.

Ingen grund til at grave dybt, meddelelsen giver dig et hurtigt øjebliksbillede, og vil hjælpe dig med at beslutte, om du vil vente på, at røret vender tilbage eller lede efter et alternativ.

.

3. Farvesignaler i Grid Viewer:

LabCollector fortæller dig ikke kun, men viser dig med en subtil, men effektiv visuel cue om status for et rør. Her er opdelingen:

• Naviger til Storage Browser:
    • Åbn gitterfremviseren for at se et omfattende layout af dine rør.
  • Tjek for farvevariationer:
    • Rør, der i øjeblikket ikke er på lager, men i/ud af brug, vil skille sig ud med grå strimler på tværs, hvilket indikerer, at de enten er i brug eller er taget ud til et eksperiment.

Find øjeblikkeligt rør, der er aktivt involveret i laboratorieaktiviteter, og skel let mellem dem og dem, der opbevares, hvilket letter din beslutningstagning.