Hvordan formaterer jeg datoværdien som åååå-mm-dd eller åå-mm-dd for at importere? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

Når du importerer en datoværdi ved hjælp af en excel/CSV-fil, skal formatet være åååå-mm-dd eller åå-mm-dd (SQL-format).

For at ændre datoformatet i en excel-fil skal du vælge de celler, der svarer til dine datoværdier og åbne formater celler vindue:

1. nummer fanebladet, vælg Tilpasset fra kategorilisten og skriv det datoformat, åååå-mm-dd eller åå-mm-dd, du ønsker i Type boks.
  2. Klik på OK for at gemme ændringerne.

Gem excel-filen i CSV eller kopier/indsæt linjer og brug dem i importsystemet ( KB-Importer dine data 5.3v).

Vær forsigtig, hvis du ændrer CSV'en efter at have gemt den, skal datoformatet formateres igen.

Datoformatet afhænger af landet. I Frankrig er datoformatet aaaa-mm-jj.