Hvordan udfører man pooling i prøvemodtagelsestillæg? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

Prøvemodtagelse giver mulighed for at samle prøver. Pooling af prøver involverer at blande flere prøver sammen i en "batch" eller poolet prøve, efterfulgt af test af den poolede prøve med en diagnostisk test. Denne tilgang øger antallet af individer, der kan testes med den samme mængde ressourcer. Hvis testen er negativ, er populationen, der tilhører puljen, negativ, og der kræves ingen gentest. Men hvis det kun er positivt, skal de enkelte befolkningsmedlemmer testes. Prøvemodtagelsestillæg giver mulighed for at oprette puljer.

Følg nedenstående trin for at udføre pooling i prøvemodtagelse:-

1. Konfigurer prøvemodtagelse

2. Sammenlægning af prøver

1. Konfigurer prøvemodtagelse

• 1. Du skal konfigurere et projekt i prøvemodtagelsestilføjelse. på denne måde kan du have specifikke indstillinger for hvert projekt i dine laboratorier.
  • 2. Projektkoder kan oprettes i LABCOLLECTOR -> TOOLS -> ADMINISTRER PROJEKTKODER.

• 3. Du kan tilføje dette projekt til prøvemodtagelse ved at gå til EKSEMPEL MODTAGELSE -> INDSTILLINGER -> TILFØJ TIL MODTAGENDE ADDON. Du kan vælge projektnavnet fra rullelisten.

• 4. Så snart du klikker på "Tilføj til modtagende tilføjelse", ser du en side for at konfigurere indstillinger, der er relevante for projektet.
    * Besøg vores vidensbase for at se hvordan man konfigurerer projekt i prøvemodtagelse.
  • 5. Når du konfigurerer indstillinger, skal du sørge for at markere pooling-indstillingen.

*separator kan være alt som /, |, \, $, -, //
  • 6. Nu, når du opretter en pakke og tilføjer prøver i den.
    *Besøg vores vidensbase for at se hvordan man forbinder prøvemodtagelse til LSM.

2. Samling af prøver

• Prøvemodtagelse og LSM er forbundet med hinanden.
  • 1. Derfor kan du oprette jobbet med prøver i LSM. De fremhævede med gult er prøven, der f.eks. skal samles.
    *Besøg vores vidensbase for at se hvordan man forbinder prøvemodtagelse til LSM.

• 2. For at samle prøverne skal du åbne pakken og tilføje klik på muligheden for pooling af prøver og følge nedenstående trin.
  • 3. Klik på "Behandle pakke" for den pakke, du vil åbne.
  • 4. Når du vil samle prøver, skal du klikke på "aktiver pooling".
  • 5. Tilføj stregkoden (prøvenavn fra LSM) i boksen.
  • 6. Vælg den celle, du vil samle prøver i, og tryk på "enter"-tasten på dit tastatur.
  • 7. Her kan du tilføje stregkoder (prøvenavn fra LSM), som du ønsker at samle sammen.
    *Separatoren mellem prøver vil være den, du oprettede under projektkonfigurationen i prøvemodtagelsestilføjelsen. (punkt 5, afsnit 1 ovenfor).

Vær forsigtig note
    Glem ikke at klikke på "enter"-tasten, FØR du klikker på Valider pooling.
  • 8. Når du har tilføjet de prøver, du ønsker, kan du klikke på "Valider pooling".
  • 9. & 10. Du vil se prøverne samlet i dit valg af celle.