Hvordan flytter man en hel installation til en ny Windows-server? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

Gælder for installationer udført med vores automatiske installatør, LabCollector ServerManager.

Følg disse trin:

1. 1/ Installer LabCollector med det automatiske installationsprogram på den nye Windows-maskine (se KB om Windows-installation ved hjælp af opsætningsguiden.).
  2. VIGTIG: Før du flytter mysql-dataene, skal serverne slukkes.
  3. Kopier mysql/data/lab[collector] fra den gamle til den nye server (på andet navn, hvis du har tilpasset laboratorienavnet)
  4. Overfør også www/lab[collector]/documents /extra_modules, /files og /maps til den nye serverplacering
  5. Hvis den gamle installation var en ældre version end på den nye, skal du udføre http://computer_name/instance_name/upgrade.php for at opgradere den gamle database til den aktuelle version.

BEMÆRK: Du skal muligvis købe en opgraderingsmulighed.