Hvordan udskriver og følger man flere rapporter/CoC'er i LSMRemote? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

LSMRemote tilbyder nu at udskrive mange jobrapporter på én gang. Dette gør udskrivningen nemmere i stedet for at skulle udskrive hver rapport individuelt. Når du skal udskrive 200 rapporter om dagen, bliver det svært at udskrive rapporter enkeltvis. LabCollector tilbyder nu at udskrive flere rapporter på samme tid fra LSMRemote-udbyderportalen.

1. Muligheder for valg af rapporter

2. Generering af pdf fra rapporter og udskrivning af dem

3. Generering af pdf fra CoC'er og udskrivning af dem

1. Muligheder for valg af rapporter

• Log ind i udbyderportalen på LSMRemote.
    • Du vil se de nye muligheder:
    • 1. Du kan nu vælge at se eller skjule rapporterede job (allerede udskrevne job).
    • 2. Denne indstilling giver dig mulighed for at udskrive rapporter for udvalgte job.
    • 3. Denne mulighed giver dig mulighed for at vælge/fravælge opgaverne.
    • 4. Denne mulighed giver dig mulighed for at udskrive alle CoC'er (Chain of Custody pdf'er), der er synlige på din LSMRemote-side.
  • Bemærk
    Rapporter vil kun være synlige for FÆRDIGE opgaver. Du kan bruge statusfilteret til at se alle de færdige opgaver.

2. Generering af PDF fra rapporter og udskrivning af dem

• LSMRemote tilbyder nu farvekodning for at vide, hvilke rapporter der skal udskrives, og hvilke der allerede er udskrevet.
  • Følg nedenstående trin for at vælge og udskrive flere jobrapporter.
  • 1. Da rapporterne kun vil være synlige for afsluttede opgaver, kan du bruge statusfilteret og skrive afsluttet til at vise alle afsluttede opgaver.
  • 2. Du kan vælge eller fravælge jobs ved hjælp af venstre museklik-knap.
  • 3. Gullig bisque farve: Denne farve symboliserer de job, som rapporterne allerede er udskrevet for. Denne farve forbliver på tværs af alle brugere. På denne måde vil alle brugere af LSMRemote-udbyderportalen vide, hvilken jobrapport der er blevet udskrevet.
  • 4. Lysestålblå farve: Denne farve vises, når du vælger jobbet til at udskrive rapporten.
  • 5. Hvid/Grålig farve: Den ses for job, der hverken er valgt eller udskrevet før.
  • Bemærk
    Den gullige bisque farve forbliver på tværs af forskellige brugere.
    Dette vil hjælpe alle brugere med at vide, hvilke rapporter der allerede er udskrevet.
  • Vælg nu de job, du vil udskrive rapport for. De udvalgte job vises lysstålblå.
  • BEMÆRK VENLIGST: Rapporten kan også udskrives for de job, der allerede er udskrevet. Farven repræsenterer blot, at rapporten er udskrevet før.
  • Klik på ikon for at udskrive de rapporter, du har valgt.
  • Advarsel
    *Når jobbet er udskrevet, farven fra lysstålblå ændres til GulligBisk
    *Husk at udskrive få (~50) job sammen. Hvis du forsøger at udskrive 100 job på én gang, kan systemet være overbelastet, og det vil tage tid for pdf at generere.
  • Hvis du vil se 50 jobs på én gang, skal du gå ned på LSMRemote og ændre nummeret på showindgangene.

3. Generering af pdf fra CoC'er og udskrivning af dem

• Når du klikker på pdf-ikonet, åbner det alle CoC'er, der findes på LSMRemote-siden afhængigt af din browser.
  • På chrome for eksempel vil det være synligt som nedenfor, hvor du enten kan downloade de flettede pdf'er eller direkte printe dem.