Hvordan konfigurerer du din Web Services API? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

LabCollector tilbyder forskellige opsætningsmuligheder. Den er klar til brug (i det omfang det er muligt), kan dens konfiguration nemt administreres af super admin for at opfylde dine specifikke laboratoriekrav. I den følgende Knowledge Base viser vi dig, hvordan du opsætter din webservice API.

For at konfigurere din webservice API skal du blot gå til ADMIN -> ANDRE -> SETUP -> Modulsøgning og formularindstillinger:

• En ny række applikationer baseret på din LabCollector instans kan implementeres og udvikles.
  • Ved brug af LabCollector som backend-database kan laboratoriet levere fjerninformation i eksterne kataloger, biologiske ressourcer mv.
    * For mere information henvises til denne
    side.
  • LabCollector tilbyder dig API-tjenester, der kan hjælpe dig med at forbinde en tredjepartsapplikation til LabCollector.

• Du kan navngive den nye API, som du vil.
    • Du kan tilføje operatøren for tilføjelsen, hvis du vil. Du kan også vælge at holde den tom.
    • IP-begrænsningen er for dig at vælge, om du vil begrænse eller give adgang til bestemte IP'er. For at administrere de IP'er, du kan gå til ADMIN -> BRUGERE OG PERSONALE -> ADMINISTRER AUTORISEREDE IP'er. Hvis du vælger Ja og gemmer API-indstillingerne, vil den bede dig om at tilføje IP'en (som vist på skærmbilledet nedenfor).
    • Du kan vælge de moduler, du gerne vil forbinde til applikationen.
    • Du kan også vælge en tilføjelsesmulighed, hvis du skal bruge API til at oprette forbindelse til en af ​​de LabCollector tilføjelser.
    • Når du har valgt dine muligheder, kan du klikke på knappen "TILFØJ". Du vil derefter se, at din API er blevet indstillet med succes, og en ny fane vises (se skærmbillede nedenfor).

• Se venligst tallene vist på skærmbilledet ovenfor:
      • 1: Du kan se tokenet, når du klikker på knappen vil en ny fane dukke op (se skærmbilledet nedenfor).

• Du kan kopiere tokenet, hvis du har brug for det, ved at trykke på kopiikonet , eller du kan udskrive den ved at klikke på print-ikonet
      • 2: Du kan også genskabe tokenet.
Vær forsigtig note
Hvis du genskaber tokenet, stopper alle tjenester, der bruger appen, med at fungere. Disse tjenester skal derefter opdateres med det nyoprettede token.

* For mere information, se venligst KnowledgeBase: tilslutning af LSM til prøvemodtagelsestillæg.
* For mere information henvises til denne side.