Hvad er e-catalog add-on? Og hvordan bruger man det? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

e-katalog er en tilføjelse indeni LabCollector , giver videnskabsfolk mulighed for at søge efter nye laboratorieprodukter direkte fra leverandørers lister. Takket være en fleksibel CSV-parser og Punch-Out-system tilpasser den sig problemfrit til din LabCollector system, der sikrer ubesværet og præcis integration af produktinformation i din LabCollector beholdning.

E-katalog-tilføjelsen giver institutter eller virksomheder flere fordele, herunder:

• Automatiseret datahåndtering: Sig farvel til manuel dataindtastning, hvilket sparer tid og kræfter! E-kataloget muliggør automatiseret masseimport af laboratoriereagenser, forsyninger og forbrugsvarer.
    • Leverandørkompatibilitet: Du kan bruge E-kataloget med enhver leverandør enten i CSV- eller Punch-Out-format.
    • Lageropdateringer i realtid: E-kataloget sikrer synkronisering med leverandørdatabaser og din LabCollector inventar, der giver opdateringer i realtid.
    • Omkostningseffektiv løsning: E-kataloget er en GRATIS tilføjelse der hjælper laboratorier med at spare i omkostninger og samtidig forbedre deres laboratoriestyringsprocesser og produktivitet.

Tilføjelsen har også en brugervenlig grænseflade, der er intuitiv og strømlinet, så brugerne hurtigt kan navigere og fuldføre opgaver.

Skærmbilledet nedenfor giver en visuel repræsentation af hovedgrænsefladen på e-katalog tilføjelse.

Bemærk
Nogle muligheder er kun tilgængelige for Super administrator, Såsom Datakilde (menu C).
.
  • A: Når du klikker på "Produkter", vil du blive omdirigeret til hovedsiden (som vist på skærmbilledet ovenfor), som også er indstillet som standard, når du første gang får adgang til tilføjelsen. Her vil du se en tabel med forskellige informationer om produkterne, deres status, beskrivelse og meget mere, herunder er en kort beskrivelse af hvad hver kolonne svarer til:

• 1 & 2: Hvis du klikker i begge symboler vil det fremkomme en pop-up, hvor du vil kunne skifte leverandør.
    • 3: Her kan du søge efter de ønskede produkter ved hjælp af nøgleord i enhver kolonne. For at begrænse søgningen til en bestemt kolonne kan du bruge søgefeltet i den kolonne.
    • 4: Ckolonne med linjenummeret.
    • 5-11: Kolonner med: leverandør-id-oplysninger; hjælpe ID-oplysninger; enhedsprisoplysninger; beskrivelse af produktet (navn); måleenhed; klassificering af produktet og producent-id-oplysninger. Oplysningerne om disse kolonner kan indstilles i Datakilde (menu C). I den menu kan du bestemme, hvilken produktinformation der skal vises her.
    • 12: Kolonne med brugeroplysninger om, hvem der har oprettet produktposten.
    • 13: Kolonne med oprettelsesdatoen for produktposten.
    • 14: Kolonne med brugeroplysninger om, hvem der opdaterer produktposten.
    • 15: Kolonne med datoen for sidste opdatering af produktposten.
    • 16: Kolonne med produktstatusoplysninger:
      • Produkt venter på godkendelse fra administrator;
      • Produkt godkendt fra administrator;
      • Produkt afvist fra administrator.
    • 17: Hvis du klikker her, vises alle detaljerede oplysninger om produktet.
    • 18: Her kan du vælge, hvor mange rækker der skal vises pr. side (10, 20, 50, 100), og du kan også skifte side.

Tips/tip
Hvis du fører musemarkøren tæt på statussymbolet, får du valideringen af ​​den person, der har godkendt, afvist eller tilføjet produktet.

.

• B: Ved at klikke på “LEVERANDØRER“, får du adgang til listen over leverandører, der er tilføjet til e-katalog. Desuden kan du tilføje flere leverandører. Her er instruktionerne, hvordan du gør det:

• 1 - Klik ind Tilføj leverandør.

• 2 - Først skal du vælge typen af ​​sælger. Der vil være to muligheder: Import sælger fra LabCollector or Tilføjelse af ny sælger.

• 3.1 - Hvis du vælger Importer fra LabCollector du vælger en sælger, der allerede er oprettet i din instans. Så du kan tilføje denne leverandør ved blot at klikke på det grønne plus-symbol. Det grå plussymbol betyder, at leverandøren allerede er tilføjet.

• 3.2 - Hvis du vælger Ny sælger vil du tilføje en ny sælger i din LabCollector eksempel. Der vises en formular, der skal udfyldes med leverandøroplysninger, såsom: Navn, Adresse, Telefon, Mobil, Fax og E-mail.

• 4 - Det sidste trin er en besked, der bekræfter succesen med at tilføje sælgeren til e-kataloget.

• C: Ved at klikke på “Datakilde“, har du adgang til listen over CSV og Punch-out tilføjet til e-katalog. Her vil du se en tabel med forskellige oplysninger, hver kolonne svarer til:

• 1: Column med filnavnet.
      • 2: Ckolonne med typen af ​​separator for CSV.
      • 3: Kolonne med typen af ​​datakilde: Punch-out eller CSV.
      • 4: Kolonne med datoen, hvor datakilden blev tilføjet.
      • 5: Kolonne, der viser, om datakilden er aktiveret: datakilde aktivere;datakilde ikke aktiveret. Det er kun muligt at have én datakilde aktiveret.
      • 6: Kolonne med handlinger:slette datakilde ikke muligt at slette datakildeaktivere datakilde tilføje flere produkter ved at åbne Punch-out-grænsefladen

• i) Ydu kan tilføje ny datakilde ved at klikke ind Tilføj nye datakilder. Her er de trin, du skal følge:
        • 1. Først skal du vælge, om du vil Importer fra CSV-fil or Brug punch-out system.

• 2.1. Hvis du vælger CSV Import du skal blot uploade filen og vælge separatortypen (komma, tabulator, semikolon, kolon, rør, andet). Når du er færdig, klikker du på Gem.

• 2.2. Hvis du vælger Slå ud du skal udfylde formularen med dine Merck-kontooplysninger, og derefter gemmer du.

• 3. For at aktivere Punch-out skal du indtaste et tilfældigt produkt for at afslutte konfigurationen. Det vil blive vist i Punch-out, og du vil følge disse trin:
          • 3.1. Først dig søge for et produkt, der bruger dets kode, for eksempel W1503-100ML (vand).
          • 3.2. Du klikker ind panel der åbner en pop-up med produktinformationen.
          • 3.3. I paneloplysningerne kan du tilføje flere enheder af dette produkt. Efterord klikker du ind se panelet.

• 3.4. En ny side åbnes med detaljerede oplysninger om den fulde ordre (alle produkter tilføjes og respektive mængder). Hvis alt er korrekt klikker du ind Overfør panelet.

• 3.5.Du kan bekræfte produktinformation, der vil blive overført til e-kataloget. For at afslutte skal du blot klikke ind spare.

• 4. Det sidste trin er en meddelelse, der bekræfter succesen med at tilføje CSV eller Punch-out til e-kataloget.

• ii) For at konfigurere produktkolonnerne i menuen produkter (A) kan du gå til Konfigurationskolonner. Kortlægningen betyder, at du vil knytte en produktkolonne til et felt i modulet Reagenser og forsyninger. Som denne opdatering af LabCollector opgørelsen vil være omfattende og automatisk. Hver række svarer til en produktinformation.

• 1 - Kolonnenavn på produktinformationen, udtrukket fra datakilden;
        • 2 - Kortlagt er det tilsvarende felt i LabCollector - Reagenser og forsyninger modul;
        • 3 - Synligheden af ​​hver række/produktinformation i menuen produkter (A). Rækken med symbolet er skjult, rækken med symbolet ses i menuproduktet. For at gøre en information synlig/skjul skal du blot vælge/fravælge i boksen;

• 4- I symbolet for indstillinger er det muligt at konfigurere kortlægningen. Når du klikker på ikonet, åbner det en pop-up for den specifikke række/produktinformation. Efterord vælger du feltet for LabCollector - Reagenser og forsyninger modul, som du vil tilknytte, og til sidst gemmer du det.

• D: Når du klikker på "Importer nye produkter“, vil du blive omdirigeret til punch-out-siden. At arbejde i punch-out vil være den samme logik, som da du aktiverede punch-out for at afslutte konfigurationen (menu C punkt nummer 3).
    Advarsel
    For nu er kompatibiliteten med Firefox begrænset. Hvis du vil bruge denne funktionalitet, skal du bruge inkognitotilstand eller skifte til en anden browser.
    Hvis du støder på problemer under overførsel af kurven, skal du følge disse trin:

1. Gå til din browsers historik.
    2. Vælg "Ryd seneste historie".
    3. Vælg "Offline webstedsdata" fra mulighederne.
    4. Klik på "Ryd nu" for at fuldføre processen.
    5. Opdatér siden.

• E: Når du klikker på "Vis produkter eksporteret til LabCollector" vil vise listen over produkter godkendt af administratoren og nu tilgængelige i LabCollector – Modul til reagenser og forsyninger.