Sådan konfigurerer du lager i LabCollector? - LabCollector

OVERSIGT:

Indstillingerne "lagerbrowser" og "administrer lagring" i LabCollector hjælpe brugeren med at gemme placeringen af ​​hver post på et præcist defineret sted. Forskningslaboratorier håndterer adskillige prøver, kemikalier osv., som de skal opbevare et bestemt sted med specificerede temperaturer osv. Alt dette kan gøres ved hjælp af lagringsbrowseren.

Du kan definere lokaler, opbevaringsudstyr og kasser/stativer/skuffer/poser osv. ved at bruge administrationslab-opbevaringen.

Følg disse trin for at konfigurere lageret til dit laboratorium:

1. Konfigurer 'Administrer lager'

2. Konfigurer 'Storage Browser'

1. Konfigurer 'Administrer lager'

• Gå til for at konfigurere dit lager ADMIN -> OPBEVARING -> ADMINISTRER OPBEVARING.
  • Nedenfor er mulighederne:

A. Faciliteter

• Faciliteter kan for eksempel placeres, hvor du opbevarer dine opbevaringsgenstande.
  • Labs kan have lokaler, hvor de opbevarer deres varer.
  • Lad os f.eks. sige, at opbevaringsrummet til et laboratorium er ROOM_Lab01, og det er et rum, hvor du opbevarer din prøve som biologicelle-/bakterie-/vævs-/kemikalie-/jord-/etc-prøver.
  • Så du kan tilføje denne facilitet og dens korte beskrivelse. Du kan også give adgang til denne facilitet til visse grupper. For at oprette grupper skal du gå til

*ADMIN -> ADMINISTRER BRUGERNE og når du har defineret brugere kan du gå til ADMINISTRER GRUPPEPOLITIKKER og oprette grupper. Du kan tilføje medlemmer ved at gå tilbage til ADMINISTRER BRUGERNE og tildele grupper til allerede eksisterende medlemmer.

B. Temperaturer

• Her kan du definere temperaturerne for dit udstyr, som du skal lave.
  • Der vil være standardtemperaturer, der vil eksistere i disse muligheder.
  • Du kan tilføje dem, du har brug for, eller endda slette de eksisterende, hvis du ikke har brug for dem.

C. Opbevaringsudstyr

• Her kan du definere dit lagerudstyr.
  • Lad os for eksempel sige, at du har et køleskab, hvor du vil opbevare prøverne.
  • Du kan definere alle parametre her for udstyret, selv stativer, skuffer, hylder, dåser og de specifikke positioner i dem.
  • Du kan også vælge udstyrsoplysningerne fra udstyrsmodulet. (du skal først oprette din udstyrspost, så den vises i rullelisten).
    Du kan også vælge at lave it automatisk opbevaring, mNår du får positionen i boksen, vil du automatisk blive givet til de poster, som du ønsker at definere opbevaring for.
    Bemærk: Når anlæggets placering er "Ingen faciliteter tildelt" udstyret går derefter til "Hovedplacering".

D. Modeller

• her kan du oprette en 'model' til dine kasser, for eksempel til at opbevare dine prøver, som på billedet nedenfor.

• Derfor kan du oprette modelkasser, så du ikke behøver at oprette dem, hver gang du opretter en kasse. Du kan bare vælge boksmodellen fra model dropdown-menuen og vælge den boks, du har brug for.
  • Der er allerede oprettet (som standard) boksmodeller til f.eks. 96 brøndsplader, rør, kasser med 10 brønde osv.
  • Tjek venligst vores KB på hvordan man opsætter modeller for mere information.

E. Opret en ny boks

F. Valgmuligheder

• Du kan bruge disse muligheder til at konfigurere din lagringsbrowser mere detaljeret.

• 1. Denne mulighed giver dig mulighed for at aktivere lagergætter, hvilket betyder, at når du gemmer en post i lageret, vil du for eksempel se, om der er ledig plads i lagerboksen eller ej.
       – Desuden kan du vælge, hvor du vil gemme posten. For eksempel har du en gitterkasse, hvis brønde er delvist fyldte. I dette tilfælde, når du forsøger at gemme en ny post i denne boks, vil den blive gemt i enten den første tomme position (godt) fundet eller den sidste position i boksen.
       – Når du er færdig, klik på Gem.
  • 2. Du kan vælge, hvordan du gemmer de duplikerede prøver. Enten kan de knyttes til den overordnede prøve, eller de kan gemmes som en uafhængig prøve.
      – Når du er færdig, klik på Gem.
  • 3. Du kan vælge farven på dine rørhætter. For eksempel hvis du har en celle/bakteriestammer, som du opbevarer. Derefter kan du tildele en farve til hætterne på rørene. Som vist på billedet.
    *Du kan oprette prøvetypen i PRØVER MODUL -> NY REKORD -> PRØVETYPE (HURTIG TILFØJELSE AF PRØVETYPE)

– Når du er færdig, skal du klikke på opdater farverne på rørhætten.
  • 4. Du kan tilføje farve til dine rør og også vælge om du vil gentage farver i samme visotube.
    – Når du er færdig, klik på opdateringsmuligheder for sugerør.

G. Liste over eksisterende bokse

• Du kan se alle de opbevaringsbokse, der er oprettet, med oplysninger om, hvem der har oprettet dem, deres placering, funktioner og ejer.

2. Konfigurer 'Storage Browser'