Hvordan udskriver man stregkoderne i bulk ved hjælp af LSMRemote? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

Nu giver LSMRemote dig mulighed for at udskrive stregkoderne i bulk direkte. Du kan vælge de job, du vil udskrive fra og oprette i bulk-stregkoder

Følg nedenstående proces for at udskrive stregkoder i bilk:

1. Vælg job

2. Udskriv stregkoderne

1. Vælg job

• Gå til LSM-fjernbetjeningen og log ind på den.
  • Du vil se listen over job.
  • Du skal aktivere nedenstående mulighed for at vælge job til udskrivning.
  • Når du har aktiveret, skal du vælge jobs. Når du vælger job, vises de i pink som nedenfor.

2. Udskriv stregkoderne

• Når du har valgt alle de job, der skal udskrives, kan du nu udskrive stregkoderne til dem samlet.
  • Du vil se en pop op med alle stregkodeindstillinger, som du kan justere i henhold til dine krav.

Når du klikker på udskriv-knappen, vil du se alle stregkoderne, og du kan igen klikke på udskriv-knappen for at udskrive dem i bulk.