Hvordan installeres Fileconnector i Mac OS? (Labcollector v6.0 ) - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

FileConnector giver dig mulighed for at redigere filer indeni LabCollector i realtid.
Du kan tjekke videoen i slutningen for at se, hvordan du installerer FileConnector i MacOS.
Du kan nu installere LabCollector v6.0 i Mac OS ved hjælp af MAMP.

Følg nedenstående trin for at installere en FileConnector i Mac OS.

Åbne LabCollector v6.0 og gå til ethvert modul, som du vil redigere en fil for.
Klik på den post, du vil redigere filen for.
Når du klikker på den uploadede fil, får du denne pop-up, hvis filforbindelsen ikke allerede er installeret.

1. Klik på "download det herfra" for at downloade filforbindelsesopsætningen.
  2. Du vil se installationsfilen i den downloadede indstilling.
  3. Klik på SSL-undtagelsen. Dette er nødvendigt for at køre applikationen.
  4. Når du nu prøver at installere FileConnector-opsætningen, får du en pop-up som nedenfor.
    Klik på "OK".

5. For at rette op på ovenstående problem, gå til "systempræferencer"

6. Klik på sikkerhed og privatliv.

7. & 8. Vælg mulighederne for at tillade appen fra "App Store", og klik derefter på "Åbn alligevel".

Hvis låsen i ovenstående billede er låst, skal du tilføje dit bruger-id og adgangskode, som er det samme som på din computer.

8. Klik på "Åbn alligevel" i billedet ovenfor.
  9. Gå til installationsprogrammet i de nederste muligheder fra din skærm.
  10. Du vil se FileConnector-installationsprogrammet.

11. Når du har klikket på "Fortsæt", klik på "Installer".

12. Du bliver muligvis bedt om at indtaste din adgangskode for at tillade installation.

13. Appen vil bede dig om at give tilladelse til at få adgang til downloadmappen på din computer.

14. installationen, når den er fuldført, vises som nedenfor.
  15. Efter installationen kan du flytte applikationen til skraldespanden.

16. Når du gør dette. Gå til applikationsikonet nederst på skærmen.

17. Applikationslisten vil dukke op og klikke på FileConnector-ikonet.

18. Når du klikker på FileConnector-ikonet, vises et lille ikon kaldet "Filer" øverst på din skærm. det vil vise antallet af filer, du vil redigere. I første omgang vil tallet være nul.

19. Nu skal du tillade FileConnector at åbne, når du logger ind LabCollector. For at gøre dette skal du gå til bunden af ​​din skærm og klikke på filforbindelsesikonet. Først skal du vælge indstillingen "Behold i docken".

20. Gå til filforbindelsesikonet igen som i trin 19, og klik på "Åbn ved login".

21. Nu kan du gå til ethvert modul i LabCollector og klik på "rediger" knappen på pladen.

Når du klikker på filen under uploadsektionen, som du vil redigere. For eksempel som på billedet nedenfor.

Filen åbnes, og du vil være i stand til at redigere den.
Tjek vores KB på hvordan man redigerer en fil ved hjælp af FileConnector.

Relaterede emner:

Tjek vores KB om, hvordan du brug maskeeditor til at åbne bestemte filer med specifik software.

Video: