Sådan aktiveres adgangskode til rapporter, der sendes via e-mail til rekvirenten - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

Med de nye funktioner i LSM kan du beskytte dine testresultatrapporter med adgangskode. Dette hjælper med at overholde reguleringsorganer og forhindrer databrud af vigtige oplysninger. CLIA (Ændringer til forbedring af kliniske laboratorier) & HIPAA (Sundhedsforsikring Portabilitet og ansvarlighed lov) angiver, at testrapporterne er kræves kun frigivet til autoriserede personer og ikke til en anden. Dette kan vedligeholdes ved hjælp af adgangskodebeskyttelse, som nu er en funktion, som du kan bruge til at beskytte dine resultater med adgangskode.
1. Overholdelse vedr

2. Indstil adgangskoden

3. Send resultater til rekvirenter

1. Overholdelse vedr

• Du skal have overholdelsesmuligheden for at adgangskodebeskyttelsen af ​​rapporter kan fungere.
  • Hvis du har compliance-pakken, skal du gå til LSM->ADMIN->PRÆFERENCER->REGULATION være ON og indstillingerne skal være

2. Indstil adgangskoden

• Herefter skal du gå til LSM->ADMIN->KONTAKT->ANMØRENDE
  • Du kan oprette en anmoder eller redigere en allerede eksisterende.
  • Når du tilføjer eller redigerer, vil du se nedenstående mulighed.
  • Laboratoriet, hvor LSM-tilføjelsen er installeret i LabCollector vil være i stand til at indstille adgangskoden til rekvirenten.
    *Anmoderen og laboratoriet kan formidle adgangskodeoplysningerne til hinanden.
  • 1. VIGTIGT: Marker også afkrydsningsfeltet E-mail, for at anmoderne kan modtage resultatrapporten som pdf via e-mail.
  • 2.Du skal tilføje adgangskoden og gemme anmoderen.
  • 3. Gå til fanen generel kontakt.
  • 4. Tilføj anmoderens e-mail
  • 5. Gem indstillingerne

3. Send resultater til rekvirenter

• Når du opretter et job, skal du vælge rekvirenten/udbyderen.
  • Når et job er afsluttet, kan du sende resultaterne til rekvirenten.
  • 1. Vælg det job eller den test/prøve, du vil sende rapporten til, og klik og vælg.
  • 2. Klik på rapport
  • 3. Klik på E-mail

• Så snart du klikker på e-mailen, vil rapporten gå til rekvirenten som et zip-format.

• Når anmoderen klikker på ZIP-fil, vil PDF'en kræve adgangskoden for at åbne. Dette vil være den samme adgangskode, som han tilføjede i afsnit 2.

Bemærk
Jobbene kan nu have én hovedanmoder og mange andre sekundære rekvirere.
Hvis hovedanmoderen har adgangskodefunktionen TIL, er det kun han/hun, der skal indtaste adgangskoden til pdf'en.
Hvis de sekundære anmodninger har adgangskoden TIL, bliver de også nødt til at tilføje adgangskoden. (Det kan være adgangskoden, der blev tilføjet, mens du oprettede dem som anmodere).
Hvis den sekundære anmoder IKKE har adgangskoden på, kan de åbne rapporten uden brug af adgangskoden.