Etiket netværksprintere og rulletyper - LabCollector

OVERSIGT:

LabCollector giver dig mulighed for at oprette stregkoder til alle posterne ved hjælp af deres unikke ID'er. Disse stregkoder hjælper med at indsamle alle oplysninger relateret til den specifikke post. Du kan oprette stregkoder for alle prøver, reagenser osv. For stregkodeprintere skal du konfigurere printeroplysningerne i LabCollector.

LabCollector er i stand til nemt at udskrive stregkodeetiketter (se kapitel 7 side 93 fra LabCollector manuel).
Se venligst vores KB på hvordan man konfigurerer printeren med LabCollector.

Følg nedenstående trin for at opsætte og bruge netværksprinteren og definere etikettyper:

1. Konfigurer netværksprinteren

2. Indstil etiketstørrelsen for stregkoder

1. Konfigurer netværksprinteren

• Netværksprinter: Disse typer printere kan bruges over en 'printserver' (en enhed, der administrerer indgående anmodninger og sender udskriftsjob til den relevante printer.) eller med direkte printer-IP (internetprotokol). For sådanne printere skal du kende IP-adresse af printeren og portnummer hvis tildelt nogen.
  • Tjek denne KB for at se hvordan man opsætter en printer.
  • Når du har konfigureret printeren, skal du konfigurere printerindstillingerne i LabCollector.
  • For at opsætte printeren inde i din LabCollector, Gå til HJEMMESIDE -> ADMIN-> ANDRE -> SETUP -> PRINTERE OG ETIKETTER -> NETVÆRKSLABEL PRINTERE
  • På denne side kan du definere printere med EPL- og JSCRIPT-sprog som Zebra, Brady eller CAB og etiketrulletyper.
    *For at tilslutte en Zebra/Brady-printer, der kun fungerer med USB, skal du følge vejledningen KB-tilslutter printer USB.
  • 1. Her kan du tilføje printernavnet. For eksempel har vi tilføjet et Brady-printernavn.
  • 2. Her skal du tilføje IP-adressen eller dit domæne og porten, som som standard er 9100.
    •  IP-adresse: Du kan finde IP-adressen til din netværksprinter ved at bruge forskellige metoder eller spørge it-personen på dit institut
      – En anden måde at finde IP-adressen på er ved at bruge tredjepartssoftware som "Advanced IP Scanner". Du kan downloade dette og installere det på din computer og klikke på "Scan"-knappen for at scanne alle IP-adresser på din computers netværk. Når scanningen er færdig, vil du se navnet på din printer og dens IP-adresse.
      *"Internet Protocol" (IP) - er en række af tal, adskilt af prikker, der identificerer en computer eller enhed på internettet eller dets lokale netværk. Tjek inde i dette KB for at se, hvordan du finder IP-adressen.
    • Port: port 9100 er normalt standardporten til udskrivning.
      ADVARSEL: Lad det være urørt, medmindre du har en god grund til at ændre det.
  • 3. Du kan vælge printeropløsningen i henhold til din printer. Det ved du generelt, når du køber en printer.
    * Du kan kontrollere opløsningen i printermanualen. Du kan også finde manualen online ved at skrive printernavnet med serier på google.
  • 4. As LabCollector er kompatibel kun med EPL & JSCRIPT printere som Zebra, Brady eller CAB, kan du vælge sproget på din printer. Du kender generelt disse oplysninger, når du køber denne, eller du kan kontakte vores teknisk support og forhør.
    * Du kan kontrollere opløsningen i printermanualen. Du kan også finde oplysningerne online ved at skrive printernavnet, serien og søge efter sprog på google.
    BEMÆRK VENLIGST: EPL & JSCRIPT er det eneste sprog LabCollector systemet kan finde for en stregkodeprinter.
  • Klik på "Opdater", når du er færdig med at tilføje detaljerne.
  • Du skal også indstille dimensionerne på etiketterne til din printer. Kontrollere afsnit 2 nedenfor.

2. Indstil etiketstørrelsen for stregkoder

• Gå til for at indstille etiketstørrelsen HJEMMESIDE -> ADMIN-> ANDRE -> SETUP -> PRINTERE OG ETIKETTER -> NETVÆRKSLABEL PRINTERE

• 1. Her skal du tilføje etiketnavnet.
  • 2. Her skal du definere etiketstørrelsen. For at give et billede af etiketstørrelserne, se billedet nedenfor, for at se de forskellige typer etiketter, der kan genereres (A1 og B1 & B2).
    BEMÆRK VENLIGST: W2 er til etiketter er til kryoetiketter, hvor du enten kan printe stregkoden eller koden til at klæbe på røret, som vist nedenfor (B – B.1 og B.2).
    Enheder: mm (ingen pixels, ingen tommer). Altid rund til lavere.
    Størrelsesformat: W:nn/H:nn/LM:nn/G:nn

• 3. Når du har sat alle parametrene, skal du klikke på "Opdater".
  • 4. Når din rulletype og etiket er opdateret, har du mulighed for at vælge den som standard.
Bemærk
Bemærk venligst, at når du udskriver dine etiketter, har du mulighed for at vælge "Skift kolonner” for din anden etiket/kolonne. Når denne boks ikke er markeret, vil den anden etiket automatisk blive placeret på højre side, mens hvis den er markeret, vil den blive placeret i venstre side.