Grænseflade af Test Plan Manager Add-On - LabCollector

OVERSIGT:

Med LabCollector , kan du nu udføre stabilitetstest på produkter, fx lægemidler til analyse efter markedsføring, fødevarer for at kontrollere stabilitet eller udløbsdato osv. FDA sætter også retningslinjer for udførelse af stabilitetstest på lægemidler og produkter. Disse tests udføres grundlæggende for at kontrollere, om et produkt kan opbevares uden at ændre dets oprindelige kemiske sammensætning.

1. Hvorfor har jeg brug for Test Plan Manager?

• Grunde til at du bør udføre stabilitetstests
  • Eksempler på stabilitetstest

2. Interface af Test Plan Manager

1. Hvorfor har jeg brug for Test Plan Manager?

Grunde til at du bør udføre stabilitetstest: Stabilitetstest er påkrævet af forskellige årsager:

• Bestemmelse af iboende holdbarhed
  • Opbevaringsforhold
  • Eliminering af urenheder
  • Udvikling af produktet
  • Kvalitetssikring
  • Verifikation af regulerende myndigheder for at opnå godkendelse til markedsføring

Eksempler på stabilitetstest: Nogle eksempler på stabilitetstest er:

• Farmaceutiske produkter har en tendens til at ændre sig og frigive biprodukter under længere tids opbevaring. Stabilitetstest giver vejledning i, hvordan visse lægemidler kan opbevares ved stuetemperatur og under kontrollerede forhold.
    • Fødevarestabilitetstest for at bestemme produktets mikrobiologiske sikkerhed, bestemmelse af holdbarhed.
    • Kosmetiske produkter for at afgøre, om de bevarer den tilsigtede fysiske, kemiske og mikrobiologiske kvalitet.
    • Stabilitetstests for medicinsk udstyr for at bestemme miljøpåvirkninger såsom temperatur, fugtighed, lys, fugt, pH, bevægelse, tyngdekraft osv. De udsættes for enten realtidstest eller accelereret stabilitetstest.

2. Grænseflade for Test Plan Manager:

Når du får adgang til Test Plan Manager-tilføjelsen, vil du falde over den følgende side (se skærmbilledet nedenfor):

Tabellen indeholder forskellige oplysninger, såsom: planens navn, produktets navn, start-/slutdatoen, frekvensen, projektet, kategorien, samarbejdspartnerne og status for hver plan sammen med en liste over handlinger, som du kan udføre for hver enkelt af dem, inklusive muligheden for at se, redigere, duplikere, starte, stoppe eller fjerne den tilsvarende plan (se listen over handlinger nedenfor), for at få adgang til listen skal du blot klikke på de tre prikker placeret til højre.

1. Opret en plan:

Ved at klikke på "Opret en plan”-knappen åbnes en ny side, der indeholder en formular, du skal indtaste de relevante oplysninger for den plan, du vil oprette, såsom at vælge en skabelon, indtaste planoplysningerne (inklusive plantypen, for eksempel: du kan vælge enten en fuld stabilitetsplan (som vil oprette prøver i det valgte modul) eller en simpel testplan (uden oprettelse af prøver), skal du også give den et navn, en kategori, vælge et produktnavn og/eller linke et eksisterende produkt... osv.).

Du har også mulighed for at forbinde din plan med LSM-tilføjelsen , for det skal du indtaste dit LSM URL-domæne og LSM API-tokenet (se skærmbilledet nedenfor).

Andre konfigurationer er også tilgængelige, udover at konfigurere dine plansamarbejdspartnere, kan du vælge, hvem der har ansvaret for planen (ejeren), du kan også vælge hvilket modul du ønsker at din plan skal forbindes til.

2. Vælg planer

Ved at klikke på "Vælg planer” knappen, vil afkrydsningsfelter dukke op i venstre side af hver plan, du kan derefter vælge dem du har brug for, og bagefter kan du enten vælge at starte de valgte planer eller annullere dit valg.

A. Operatørtilstand

I øverste højre hjørne vil du bemærke flere faner i tilføjelsen, "Operatørtilstand” vil give dig adgang til og se listen over alle mistede begivenheder, hver begivenhed kommer med sit ID-nummer, produktnavn, datoen, hvor begivenheden blev savnet, og det antal dage, du er forsinket til begivenheden.

B. Planer

Siden "Planer” svarer til hovedsiden for den tilføjelse, du får, når du først får adgang til den (som beskrevet ovenfor).

C. Tilgængelige arrangementer

Her finder du en liste over alle tilgængelige begivenheder og mistede, sammen med nogle få handlinger, du kan udføre, såsom at se de tilsvarende data og få adgang til begivenhedsdetaljerne.

D. Gamle planer

I dette afsnit vil du se en liste over alle de gamle planer, der allerede var stoppet, du kan vælge at duplikere dem, se deres tilsvarende detaljer, redigere eller fjerne dem helt...osv.

E. Skabeloner

Her vil du være i stand til at se alle dine skabeloner, oprette nye og vælge allerede eksisterende, hvorfra du kan oprette planer eller annullere dit valg.

F. Logs

Her kan du se en historik over alle de handlinger, der tidligere blev udført af alle brugere, sammen med værdifuld information, såsom datoen for, hvornår handlingen blev udført, vare-id'et, handlingstypen og den bruger, der er ansvarlig for handlingen. husk på, at du til enhver tid kan eksportere logfilerne i et CSV-format ved at klikke på "eksport"Knappen.

G. Indstillinger

I indstillingssektionen kan du få adgang til "setup"-fanen og også administrere din "licens".

I "setup” side, kan du vælge, om du vil aktivere nogle tilføjelser, såsom: begivenhedskalenderen, dataloggeren, LSM, eller holde dem deaktiveret. Du kan også definere plankategorier og konfigurere forskellige indstillinger, såsom: beslutte at modtage begivenhedsadvarsler via e-mail og tillade admin at godkende sine egne planer selv.