Hvordan udskriver jeg lagerregistreringer - LabCollector

← Alle emner

For at udskrive lagerregistreringer fra et af modulerne skal du gå til den valgte post under fanen ID og klikke på 'øjet', der viser 'Klik for at åbne posten'.

• Gå til lagerikonet   viser "Vis alle sekundære lagerpladser".
  • Alle lagerelementer vises.
  • Du kan vælge at udskrive emnerne i en 'liste' eller en 'boks' visning.
  • Vælg indstillingen "Udskriv".
  • En ny side med alle lagringsoplysningerne vises. Vælg det korrekte printer- og sidelayout for at udskrive lagringsposterne, eller du kan også gemme det som PDF-fil.

BEMÆRK:
Du kan også udskrive lagringsoplysningerne samt registreringsoplysningerne, mens du udskrivning af optegnelser. Mens du laver en skabelon eller vælger modulfelter, skal du vælge lageroplysningerne: opbevaring, sekundær opbevaring, antal hætteglas. (Klik venligst på linket for at se, hvordan du udskriver en post).

BEMÆRK VENLIGST: Du kan ikke vælge de lagerelementer, der skal vises. Alle vil blive udskrevet som standard.

I printvisningen skal du ikke klikke på lagringskrydset, ellers vil en ny side poppe op og bede om at slette lagringen.