Tidsstempel i journalen viser forkert tid. - LabCollector

← Alle emner

Hvis du er lokalt vært,

I din LabCollector Server Manager, gå til Indstillinger>Konfigurer server>PHP. For Linux- eller MAC-installation skal du rapportere til filen php.ini.

Det åbner en php.ini-fil. Søge efter date.timezone i den fil, og se venligst følgende link for den relevante tidszone afhængigt af din placering:

http://php.net/manual/en/timezones.php

Brug det relevante nøgleord på følgende sted (som vist nedenfor), gem filen og luk den derefter.

I LabCollector Server Manager, tryk Stands Alle. Vent et par sekunder og tryk på Start alle, for at starte serveren og databasen.