Kompatible etiketprintere - LabCollector

OVERSIGT:

LabCollector gør udskrivning let, da den er kompatibel med enhver printer, der bruger en driver fra Windows, Linux og Mac.

Følg venligst nedenstående del for at se de kompatible printere:

1. Kompatible printere

1. Kompatible printere

• Vi understøtter generisk udskrivning af PDF-etiketter til enhver printer og direkte udskrivning med følgende printere:

*Følg linkene for at købe vores printere for de bedste resultater.

Bemærk
For den bedste kvalitet og effektive udskrivning anbefaler vi dog at bruge følgende printere:

• Brady BBP12
  • Zebra GX 430T
  • DYMO Printeren giver mere fleksibilitet til at tilpasse udskrivningsskabeloner

Vær forsigtig note
Vær omhyggelig med at gemme blækrullekernen til Zebra & Brady-printere.