Hvordan tilpasser jeg optagelsesmuligheder? - LabCollector

← Alle emner
For at redigere din posts muligheder skal du navigere til Admin -> Optagelsesmuligheder. Først vil du støde på nedenstående side, hvor du vil finde en tabel med forskellige moduler og separate kolonner, der hver svarer til en specifik mulighed, som du derefter kan aktivere/deaktivere efter dine behov.
.
Se venligst tallene fremhævet i skærmbilledet ovenfor:
.

1. ID-INDSTILLING:

Bemærk
Bemærk, at ID'et som standard bruges som LabCollector genereret stregkode. Det er også muligt at bruge den valgfrie unikke kode som stregkode.

Som standard, muligheden er fuldt ud automatisk, betyder det, at nummerering er automatisk og stigende fra 0.

Du kan definere det som halvautomatisk, vil nummereringen være automatisk, men kan ændres manuelt ved hver postindtastning. Dog okun administratorer vil være i stand til at ændre dette felt.

Tips/tip
Du kan indstille en ny trinvis start, såsom at inkludere året, indtaste data med beståede ID'er, der ikke blev udfyldt, ... osv.
Vær forsigtig note
Auto-inkrementering bruger den sidste og største værdi, der allerede er indtastet. Derfor kan du risikere at have poster, der bliver nummereret efter et forkert start-ID.
.

2. ZeroFill:

Denne mulighed formaterer post-ID med nuller, udfylder ikke-brugte cifre, f.eks. vil 15 blive skrevet som 000015 for et felt med 6 størrelser.

3. Feltstørrelse:

Du kan bestemme den trinvise kapacitet for ID-feltet. Brugt i forbindelse med ZeroFill, kan det give nummerering som 060001 (Feltstørrelse sat til 6 med ZeroFill, manuel start sat til 60001). (* det mindst tilladte antal cifre er 5).

4. Tving ventetid:

Med denne mulighed blev hver post indtastet LabCollector vil blive registreret på en venteliste til verifikation og validering. Denne mulighed anvendes på ALLE brugerniveauer.

5. Skjul uvaliderede poster:

Denne mulighed giver dig mulighed for at skjule de poster, der endnu ikke er blevet valideret.

6. Bloker dubletter:

Når denne indstilling er markeret, vil duplikerede postnavne blive blokeret. Hvis den ikke er markeret, vil dubletadvarslen blot være informativ. (Denne mulighed virker på Tilføj/Rediger formularer og importer data).

7. Overholdelse:

Hvis dette er markeret, tilføjes overholdelseslag på moduler: Versionering (alle rekordopdateringer vil generere en tidligere version arkiveret), kryptering på feltere-signaturer, grunde til at redigere pop ups, låst optegnelser, read-only og afvigelseskontroll brugerdefinerede felter.

Bemærk
    Overholdelse kræver en særlig mulighed i licensen.
    .

8. Automatisk navngivning:

Med denne mulighed kan du vælge at øge postnavnet (JA – navn vil være lig med ID) eller tilføje et præfiks eller et suffiks til dette nummer, som så automatisk bliver brugt i postnavne.

9. Automatisk etiket:

Du kan vælge blandt en af ​​dine etiketter, der automatisk bliver knyttet til dine poster, når de først oprettes.

10. Formularstandarddeling:

Du kan vælge de grupper, som du ønsker, at formularen skal deles for som standard.