Hvordan opretter eller redigerer du poster? (FR/EN) - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

I hvert modul

For at tilføje nye poster, klik på linket Tilføj ny post øverst til højre på siden.
Du kan søge og gennemse data. For hver post skal du blot klikke på redigeringsikonet

Når du har klikket på knappen, vises en pop-up. Feltnavnene er skrevet med blåt til venstre. Det redigerbare område er på højre side. For at gemme ændringerne skal du klikke på den grønne opdateringsknap. Hvis du klikker på X i øverste hjørne eller uden for pop op-vinduet, lukkes pop op-vinduet uden at foretage ændringer i posten.

Dans chaque modul,

L'ajout de nouvelle fiche se fait en cliquant sur le bouton Tilføj ny post en haut à droite de votre-side.
Vous pouvez également modifier des données éxistantes (en fonction de vos droits). Pour cela, utiliser l'icône Edition .