Sådan opsætter du din LabCollector's generelle indstillinger, logo og modulers navne? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

LabCollector tilbyder forskellige opsætningsmuligheder. Den er klar til brug (i det omfang det er muligt), kan dens konfiguration nemt administreres af super admin for at opfylde dine specifikke laboratoriekrav. I den følgende Knowledge Base viser vi dig, hvordan du opsætter dit logo i din instans, hvordan du konfigurerer nogle af de generelle indstillinger, og hvordan du ændrer dine modulers navne.

For at konfigurere dine generelle indstillinger skal du blot gå til ADMIN -> ANDRE -> SETUP -> Generelle indstillinger, logo, modulnavne mv:

• Når du klikker på ovenstående mulighed, vil du se denne side:

• A : Tilpasning:
      • Du kan tilføje dit laboratorienavn.
      • Du kan ændre det logo, du ønsker til din LabCollector Forekomst.
      • Du kan klikke på "Ryd logotype" for at fjerne logoet og erstatte det igen med LabCollector logo.
        Det vil blive erstattet som nedenfor, for eksempel:

• B : Avancerede præferencer:
      • Den flersprogede indstilling deaktiverer sprogindstillingerne i øverste højre hjørne af LabCollector .

• Du kan bruge dit standardsprog til LabCollector.
      • Du kan slå "TIL" eller "FRA" for Google-grænsefladeoversættelsen.
           (*Brug med forsigtighed, da det kan ødelægge grænsefladefunktioner. Tillader grænsefladeoversættelse til ethvert sprog. Virker muligvis ikke på din firewall).
      • LabCollector tilbyder at eksportere forskellige oplysninger i et CSV-format. Så du kan vælge at eksportere specialtegn i din CSV-fil. Du kan slå denne mulighed fra, for eksempel, når du skal behandle CSV-fil af et andet program, der ikke læser specialtegn.
          (* Fungerer muligvis ikke på visse MS-Excel-versioner og MacOS-versioner).
      • Du kan vælge det datoformat, der for eksempel skal vises i dine optegnelser eller rapporter, når du bruger LabCollector moduler eller tilføjelser. som standard er det år-måned-dag.
        Hvis du vælger datoformatet som brugerdefineret, har du følgende muligheder.

• Du kan også justere tidszonen i henhold til din region.

• LabCollector giver nu en nem metode til at anvende RFC 3161 betroede tidsstempler på tidsfølsomme transaktioner gennem uafhængigt verificerede og reviderbare dato- og UTC-kilder (Coordinated Universal Time). Du kan vælge, om du vil aktivere eller ej Certificeret tidsstempel valgmulighed.
    • C : Gravatar:
      • Du kan også få adgang til gravatar-webservicen i LabCollector for at tilpasse dit login-billede. Hvis du ikke ønsker, at gravataren skal bruges, kan du lade feltet være umarkeret.
    • D : Databaseoptimering:
      • Denne mulighed er til at optimere søgningen i LabCollector ved hjælp af mySQL-indekser. Det vil fremskynde søgningen ved hjælp af nøgleord, når du søger ind LabCollector.
        – Generelt for alle tilfælde vil det vise sig udført.
        – Men hvis ikke, så vil det se ud som nedenfor. Du kan markere afkrydsningsfeltet og JA og oprette MySQL-indekserne.

• E : Indbyggede moduler præferencer:
      • Her kan du 'skjule' eller 'vise' standard- og brugerdefinerede moduler til hovedsidens visning af LabCollector.
        – Du kan også give alternative navne til modulerne.
    • F : Resultater pr. Side:
      • Her kan du definere, hvor mange resultater du vil se på én side, og om du vil pakke teksten ind i kolonnerne.
    • G : Hjemmepaneler:
      • Du kan skjule beskeder, RSS-feed og Rack-scanner- og batchværktøjer fra startsiden.
        * Som standard, når du installerer LC, har du tilføjelserne Rack Scanner og Sample Batch tools på hjemmesiden, da de er gratis.
    • H : Filredigering fjernforbindelsesapp:
      • Her kan du vælge at redigere filen i realtid ved hjælp af vores fil-connector-app.
      • LabCollector giver dig mulighed for at forbinde Fileconnector med en hvilken som helst tilføjelse eller ethvert modul ved at bruge muligheden for webtjenester.
        * Læs mere om, hvordan du bruger filforbindelse og de relaterede emner i denne vidensbase.
    • I : Importer lagerbekræftelse:
      • Hvis du f.eks. importerer dine prøver med en specifik lagerplacering, kan du afkrydse dette felt for at vide, om den position, du importerer dine prøver, allerede er optaget.
Tips/tip
*Læs denne vidensbase at vide mere om prøveimport.