Hvordan konfigurerer du dine rackscannere? - LabCollector

← Alle emner

LabCollector tilbyder forskellige opsætningsmuligheder. Den er klar til brug (i det omfang det er muligt), kan dens konfiguration nemt administreres af super admin for at opfylde dine specifikke laboratoriekrav. I den følgende vidensbase viser vi dig, hvordan du opsætter dine rackscannere.

For at gøre det skal du blot gå til ADMIN -> ANDRE -> SETUP -> Rack scannere:

• prøve batch værktøj er en tilføjelse til katalogprøver, der er scannet af laboratorieinstrumenter såsom rackscannere.

* Læs denne vidensbase at vide mere om brug af rack-scannere med prøve Batch-værktøj.

• A : Rack-scannere:
      – For brugere af tilføjelsesværktøjer til prøve-batch-værktøjer skal en scanner registreres.
      – Du skal udfylde formularen med de nødvendige oplysninger.
      – For at finde IP-adressen på den pc, der er tilsluttet scanneren, skal du starte kommandoprompten (i start skriv kommandoprompt og klik på den), skriv ipconfig/all.

– IP-nummeret er angivet under IPv4 Adresse. Som standard er porten 5151.
    • B : Plade skabeloner:
      – Du kan tilføje skabeloner til rackscannere for at scanne prøverne på din plade.
      – Skabeloner skal være i CSV-format med kolonner POS (til stilling); eksempelnavn;volumen;prøvetype.

*For mere information se KnowledgeBase-Rack scanner installation.