Graf i fladt regneark - LabCollector

← Alle emner

For at oprette en graf i fladt regneark i ELNGå til ELN tilføjelse

Vælg den bog, det eksperiment og den side, hvor du vil oprette et regneark.

På sideniveauet finder du muligheden Fladt regneark.

At læse mere om hvordan man bruger regneark klik venligst på linket.

Du skal klikke på "Rediger" for at åbne og redigere regnearket.

Der vises et tomt regneark, hvor du kan kopiere indsæt eller manuelt tilføje de data, du vil oprette grafen for.

Du har forskellige muligheder for at redigere teksten, fremhæve cellerne, ændre farven på teksten, justering af teksten i en celle.

Du kan også bruge en foruddefineret skabelonside til at oprette grafen i regnearket.

Vores nye funktion i "Graph" giver dig mulighed for at oprette en graf direkte i det flade regneark.

Når dataene er tilføjet, kan du klikke på "Graph" mulighed.

Den følgende del vises under regnearket, og du vil have forskellige muligheder for at oprette diagrammet.

1. Titel: Tilføj titlen til grafen
  2. Type: Du kan vælge typen af ​​graflinje, søjle, tærte, donut og radar
  3. Etiketområde: Det navn, du ønsker på x-aksen
  4. Værdiområde: Værdier, du vil plotte i grafen
  5. Legend Range: Navnet for eksempel på søjlerne.

For at vælge "etiketteområdet" skal du vælge de celler, du vil have på din x-akse, som du gør det i et excel.

Efter at have valgt, klik på "Vælg", og cellerne vil blive valgt.

Gentag den samme proces for at vælge værdierne og forklaringsområdet.

Når alt er valgt, klik på Opdater-knappen, og grafen vises i højre side.

Du kan klikke på de tegnforklaringer eller søjler, du vil skjule, for at sammenligne data.

At vide om Zoho regneark klik venligst på linket.