Hvordan konfigurerer du dine muligheder for proxy, opgaveplanlægning og e-mail? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

LabCollector tilbyder forskellige opsætningsmuligheder. Den er klar til brug (i det omfang det er muligt), kan dens konfiguration nemt administreres af super admin for at opfylde dine specifikke laboratoriekrav. I den følgende Knoweldge Base viser vi dig, hvordan du opsætter dine proxyindstillinger, din opgaveplanlægger og også dine e-mail-muligheder.

For at få adgang til disse indstillinger skal du blot gå til ADMIN -> ANDRE -> SETUP -> Proxy, opgaveplanlægger og e-mail:

• Proxyindstillinger:
    • Hvis din internetadgang er beskyttet af en cache eller proxyserver, skal du konfigurere denne mulighed i LabCollector hvis du vil drage fordel af eksterne værktøjer som RSS-feed-læseren eller NCBI GenBank-importøren.

• Du vil se følgende muligheder under Task Scheduler:
    • Ligesom CRON automatiske opgavesystem i LINUX, som er en  tidsbaseret jobplanlægger, LabCollector bruger "Windows schtasks engine" på Windows-servere.
    • Det giver dig mulighed for at planlægge bestemte opgaver med opgavenavn, opgavehyppighed (antal gange du ønsker, at hændelsen skal finde sted) og opgavetid (det tidspunkt, du ønsker, at opgaven skal opstå, for eksempel om aftenen efter arbejde). Se skærmbillede nedenfor:

A : Opgaveplanlægningsindstillinger for e-mail-advarsler: Du kan indstille f.eksmail-påmindelser for advarsler i LabCollector for daglige, månedlige eller ugentlige perioder. Du kan også skifte indstillingerne 'ON' & 'OFF' efter behov.

B : Opgaveplanlægningsindstillinger: Ved at bruge denne fane kan du konfigurere ennye brugerdefinerede opgaver, for eksempel som Data Logger-tilføjelsen, hvor du kan overvåge sensorerne i dit laboratorieudstyr. Du kan planlægge ethvert script, hvilket gør det nemt at importere data automatisk, automatisk rapportering osv.
C : Eksporter indstillinger for opgaveplanlægning: Ved at bruge denne fane kan du konfigurere planlagte eksporter som alle de nye/gamle/modificerede poster, du ønsker at udføre fra LabCollector moduler, for eksempel som backup.

Vær forsigtig note

Venligst, glem det ikke OPDATER indstillingerne, når du er færdig.

.

• Indstillinger for advarselsmail:- LabCollector har et internt alarmsystem for minimumspartier af mængder, masser af gyldighed og udstyrsvedligeholdelse (se den generelle manual for mere information). Dette kan hjælpe dit laboratorium med at opretholde rutineopgaver til tiden.
    * En SMTP-server (Simple Mail Transfer Protocol) er et program, hvis primære formål er at sende, modtage og/eller videresende udgående post mellem e-mail-afsendere og -modtagere.

• På Windows-servere skal du angive en gyldig SMTP-server (udgående e-mail-server), som vil blive brugt til at sende e-mails.
    • SMTP-serveren skal acceptere e-mails fra din LabCollector server- eller afsender-e-mailadresse (den, der angiver det FRA-feltet). Normalt på Linux-servere behøver du ikke at indstille dette, hvis du har en mailserveropsætning (som Sendmail eller qmail), hvilket for det meste er tilfældet. Brug opgaverne planlægger til at definere hyppigheden af ​​afsendelse af e-mails og til at automatisere denne opgave.

• A : Her kan du tilføje e-mail-indstillingerne, der går fra "support" AgileBio-e-mail til den person, der ønsker at modtage advarslerne. Du kan sende det til så mange e-mails, som du vil.
Bemærk
Husk at skrive én e-mail pr. linje.

• B : Her kan du vælge serveren.
        • Du kan vælge denne mulighed, hvis du bruger SMTP-faciliteten.
        • Eller du kan vælge den lokale vært efter PHP-indstillinger (It definerer hvilken server koden skal køre fra, eller hvor en database er placeret). Til dette skal du opsætte PHP.INI sektionen [mail funktion].
      • C : Her kan du tilføje en gyldig SMTP-server, der bruges til at sende e-mails.
      • D : Her kan du indtaste porten for SMTP, som du vil bruge til at sende e-mails.
      • E & F : Her kan du indsætte e-mail-id'et og adgangskoden for den person, som f.eks. superadministratoren eller administratoren, der indstiller e-mail-advarselsprocessen.
      • G : Her kan du sikre dine e-mails ved kryptering ved hjælp af TLS (Transport Layer Security) eller SSL (Secure socket layer), som skal bruge OpenSSL på din server.
Tips/tip
OpenSSL er et open source-kommandolinjeværktøj, der almindeligvis bruges til at generere private nøgler, oprette CSR'er, installere dit SSL/TLS-certifikat og identificere certifikatoplysninger.