Offentlig database fra LabCollector - LabCollector

← Alle emner

LabCollector er brugeradgang begrænset. Men i nogle tilfælde kan en offentlig database være af interesse for at give en liste over laboratorieressourcer til samfundet. Vi foreslår to løsninger:

– En semi-begrænset lokal database:
For dem, der har brug for et katalog over ressourcer til de andre laboratorier i det samme netværk (i samme institution for eksempel), foreslår vi en skabelonside, der kan tilpasses og giver adgang til definerede brugerdefinerede moduler (de grønne). Brugere kan logge ind som besøgende (du kan definere en gruppe af eksterne brugere) på denne side (index2.php) og vil få adgang til "offentlige" moduler.
Funktioner omfatter søgemaskinen, men opbevaring og andre oplysninger blev fjernet. Også layoutet er åbent for fuld tilpasning.

– Et komplet brugerdefineret offentligt katalog:
Dette kræver en tilpasset service. Efter anmodning kan vi oprette en brugerdefineret side for at vise enhver moduldatabase. Funktioner kan omfatte en indkøbskurv til at bestille ressourcer til laboratoriet. Custom record display er også muligt.