Hvordan integrerer man aftaleplanlægning i LSMRemote? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

LSMRemote hjælper nu med at integrere en planlægningsapplikation, der hjælper kunder/anmodere med at have en platform, der hjælper med at planlægge aftaler. Du kan nemt konfigurere indstillingerne for det, så det aktiveres, så patienter kan planlægge deres aftaler.
*Se venligst vores vidensbase om hvordan man bruger muligheden for forhåndsregistrering af job i LSMRemote.

Advarsel
Acuity-planlægningen kan kun bruges til jobforhåndsregistrering og ikke patientforhåndsregistrering i LSMRemote.

Følg nedenstående trin for at bruge acuity planlægning:

1. Registrering til Acuity-planlægning

2. Tilpas udseendet af acuity-planlægningssiden

3. Tilslutning af Acuity til jobforhåndsregistrering i LSMRemote

BEMÆRK

*Dette er en trin-for-trin guide til acuity planlægning, men du kan også integrere andre applikationer til planlægning af aftaler. Vær venlig kontakt os for mere information.

1. Registrering til Acuity-planlægning

TRIN 1
Du kan klikke på hjemmesiden acuity planlægning at registrere sig der.

TRIN 2
Du kan logge ind med begge muligheder A eller B.
Det er en prøvekonto i få dage, du skal købe den for at kunne bruge den i længere tid.

TRIN 3
Du kan registrere dig ved at bruge nedenstående muligheder. For eksempel bruger vi muligheden for e-mail 1.

TRIN 4
Tilføj dine oplysninger 2 med e-mail-oplysninger og klik på fortsæt, når du er færdig 3.

TRIN 5
Når profilen er lavet, kan du se dashboardet 4.

TRIN 6

Ved at bruge denne planlægningsindstilling kan du konfigurere indstillingerne for din laboratorieplanlægningsside.
Når du klikker på planlægning, kan du tilføje dit virksomhedsnavn og andre detaljer 5.

TRIN 7

Ved at bruge denne planlægningsindstilling kan du konfigurere indstillingerne for din laboratorieplanlægningsside. Du kan tilføje: (du kan ændre disse oplysninger senere)

• Testnavn

• Pris for testen

• varighed, der vil være påkrævet for én aftale omtrentligly.

Når du ikke gør det, kan du klikke på næste 6.

TRIN 8

Du kan indstille din tilgængelighed, hvilket betyder, hvornår dit prøveindsamlingscenter vil være åbent. Du kan tilføje tiderne i overensstemmelse hermed. Når du er færdig, klik på næste 7.

TRIN 9
Når du er konfigureret, vil du se beskeden som billedet. Du kan klikke på Kom godt i gang 8.

Du kan altid få adgang til din konto og justere indstillingerne ved hjælp af din planlægningsapp. Når du klikker på Kom i gang, bliver du automatisk omdirigeret til at konfigurere flere indstillinger som på billedet. punkt 3 og 4 på billedet er forklaret i afsnit 2.

2. Tilpas udseendet af acuity-planlægningssiden

TRIN 1

Du kan gå til "Planlægning” og vælg indstillingen Udseende i venstre kolonne for at tilpasse udseendet af planlægningssiden.

TRIN 2
Tilpas din planlægningsside

TRIN 3
Du kan vælge udseendet af planlægningssiden:

• Skabelon

• Firmanavn

• Logo

TRIN 4
Du kan redigere eller tilføje

• Planlægningsinstruktioner

• Tidsformat

• Sprog

TRIN 5
Du kan indstille

• Tidszone

• font

• Farven

• Ændre ordlyden for planlægning af aftaler

Når du er færdig, kan du gemme ændringerne.

TRIN 6
Synkroniser med andre
kalendere

Når du har gemt ændringerne i trin 5, kan du gå til toppen af ​​websiden og synkronisere aftalekalenderen med dine andre kalendere.

3. Tilslutning af Acuity til jobforhåndsregistrering i LSMRemote

Trin 1

Når du er færdig med indstillingen af ​​udseende, vil du se indstillingerne for Planlægningssidelink.
Dette er linket, der vil være synligt for dine patienter for at udføre opgaven forhåndsregistrering med planlægningskalenderen fra acuity.

Trin 2

Når du klikker på menuen, vil du se Sideindstillinger for planlægning.

Trin 3

Når du klikker på planlægningsmuligheder, vil du være i stand til at tilpasse mere, hvordan du ønsker, at dine aftaler skal fungere.

Trin 4

Når du har gemt ændringer i ovenstående trin 3, vil du have flere muligheder, som giver dig mulighed for at ændre linket til din planlægning.
Du skal klikke på "Tilføj til dit websted"

Trin 5

Når du klikker på "Tilføj til din hjemmeside", vil du se et generelt link, som du skal ændre i henhold til dit anmoder-id.Se venligst nedenstående trin 6, før du ændrer linket.

Trin 6:

Navn på linklogikken

Linket, du opretter i trin 5, er meget vigtigt, da det vil være det, der vil oprette forbindelse til LabCollector's LSMRemote-portal.
Så for at nævne det skal du vide 2 ting fra Lab, som har LabCollector med LSM-tilføjelse og adgang til superadmin brugerniveau.

1. Navn i config.ini

2. Anmoder-id i NGO

Vær forsigtig note
Når et laboratorium har mange rekvirenter/klienter navnet i config.ini vil være et fælles navn, som anmoderne kan knytte deres ID til.
For eksempel hvis agilebio lab har 3 anmodere med ID 1, 2 & 3, så vil navnet i config.ini være "agilebio", og anmoderne vil tilføje deres ID'er individuelt til dem.
Deres links om skarphed vil være:
– https://agilebioreq1.as.me
– https://agilebioreq2.as.me
– https://agilebioreq3.as.me

Trin 7:

Det link, du oprettede, vil nu blive knyttet til LSMRemote, jobforhåndsregistrering.

Trin 8

Når patienterne klikker på jobforhåndsregistreringsmuligheden, planlægningsmuligheden og udfyld formularen ved at vælge rekvirenten og udfylde alle data.

Når du har udfyldt formularen, kan du gå til at gemme formularen, hvor du vil se QR-koden sammen med aftalemuligheden.

Når du er færdig, kan du lukke vinduets popup for registrering.