Hvad er PHP og MySQL? Skal jeg have PHP og MySQL? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

PHP er et scriptsprog og tolk, og MySQL er en databaseserver.

Ja, PHP og MySQL er begge nødvendige for at køre LabCollector. Ikke desto mindre findes disse i installationspakken til Windows.
Du skal også have en webserver konfigureret på computeren (som Windows IIS eller Apache).
Hvis du er ny til alt dette, anbefaler vi stærkt at bruge en global installationspakke. Installer det på din computer først.

For at undgå at installere PHP og MySQL manuelt, bare downloade og LabCollector Installationsguide!