Hvordan tilpasser jeg mine DYMO-etiketteskabelontags? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

At fuldføre alle de trin, der er beskrevet her, kræver tilladelser på admin- eller superadministratorniveau.

DYMO-skabelonerne administreres i LabCollector i Admin > Opsætning > Printere og etiketter > Dymo-printere.

Følg disse trin for at lave dine egne skabelontags:

1. Download DYMO-softwaren og brug kun versioner op til 8.5.4 (ikke kompatibel med 8.6.x) eller version 8.7.

DYMO LabelTM Software v8.5.4, Windows®
DYMO LabelTM Software v8.5.4, Mac®
DYMO LabelTM Software v8.7.2, Windows®
DYMO LabelTM Software v8.7.2, Mac®

1. Download DYMO-skabelontags fra fanen vedhæftede filer i Opbevaringstilbehør DYMO-side. Pak mappen med skabeloner ud i My Documents>Dymo Label>Labels, for eksempel.
  2. Åbn DYMO-softwaren og gå til Fil> Åbn og naviger til mappen, hvor du har pakket skabelonerne ud, og vælg skabelonen med den etiketstørrelse og -type, du har brug for. Vær venlig hold etiketten i Portræt-retning.
  3. Rediger/tilføj de forskellige elementer, du ønsker i din etiket – se trin 5 for den korrekte objekttype (forklaring A).
  4. Arranger de forskellige elementer som du ønsker (legende B). Pas på ikke at ændre proportionerne af billedobjekter (for 2D stregkoder), da dette kan forårsage korruption af den tilknyttede XML-fil – det er okay at ændre den samlede størrelse ved at trække billedet i nederste højre hjørne, men ikke at strække en dimension i forhold til til den anden ved at trække i siderne.
  5. Vælg et element på etiketten, og klik på Egenskaber (forklaring C). Skift til fanen Avanceret, og udfyld referencenavnet i henhold til følgende regler:

VIGTIGT: Vær forsigtig med det mellemrum, der er indsat efter eller før de brugte tags.

##RNAME##               på en TEKST objektnavn for at tilføje postnavn. Dette er navne- eller etiketfeltet.
##RID##                      på en TEKST objektnavn for at tilføje post-id. For eksempel 645/SP.
##RBARCODE1D##  på den Stregkode objektnavn for 1D stregkode (enhver type fungerer inklusive QRCode)
##RBARCODE2D##  på en IMAGE objektnavn for 2D stregkode (type data matrix)
##RKOMMENTARER##   på en TEKST objektnavn tilføjer en kommentar med ekstra felt og muligheder
##BOXEQUIP##        på en TEKST objektnavn tilføjer en kommentar med ekstra felt og muligheder (kun for kasseetiketter, giver lagerudstyrets navn). Dette tag tilføjer det udstyrsnavn, som boksen er tildelt på tidspunktet for etiketudskrivning. Det vil sige, at fryseren, hylden eller nitrogentankens navn vil blive indsat. Dette tag er ny til v5.4.

Bemærk: Udover dette LSM v3.217 tilfører derimod nye tags, der kan bruges til DYMO-skabeloner, klik på linket for at se KB.

Tilpasning af etiketter med værdier fra postfelter:

Denne etikettilpasningsfunktion er kun tilgængelig for LabCollector v5.31 og senere.
  • Til et brugerdefineret felt skal du bruge et TEXT-objekt i DYMO-softwaren, og til referencenavnet skal du bruge følgende nomenklatur ##CustomFieldDatabaseName##.

• Du kan finde databasenavnet for dit brugerdefinerede felt ved at gå til Admin > Data > Brugerdefinerede felter og klikke på Database-symbolet angivet ovenfor. Databasenavnet vil derefter blive vist. På samme måde kan du for standardfelter gøre til Admin > Data > Standardfelter og følge de samme trin.

• For billedet ovenfor ville dette være ##patient_id##.

7. Klik på OK for at gemme Egenskaber, og gem derefter skabelonen med filtypenavnet .etiket.
8. På LabCollector gå til Admin > Opsætning > Printere og etiketter > Dymo-printere.
9. Gennemse og vælg din nye skabelonfil, og klik på Send.
10. Når du vil udskrive din brugerdefinerede etiket, skal du vælge denne skabelon.

Bemærk:

Hvis du bruger FireFox-browseren og har problemer med at udskrive fra DYMO-printer, kan du prøve at løse dette problem ved at acceptere sikkerhedsrisikoen fra https://localhost:41951 or https://127.0.0.1:41951 (klik på linket for at tjekke).

Det vil vise fejlen som på billedet nedenfor.
Engelsk oversættelse: Det viser fejlen politikken tillader ikke at konsultere den eksterne ressource placeret på den lokale vært.

Relaterede emner:

Tjek KB på hvordan man bruger DYMO stregkodeudskrivning i LSM.