Fremskynd dit lokale netværk - LabCollector

← Alle emner

Hvis du bruger LabCollector på et lokalt netværk, anbefaler vi at ændre "hosts"-filen. Hosts-filen er placeret et par forskellige steder afhængigt af dit operativsystem:

• Windows 95/98: c:\windows\
  • Windows NT/2000 : c:\winnt\system32\drivers\etc\
  • Windows XP/Vista/7/8 : c:\windows\system32\drivers\etc
  • Linux: /etc/hosts
  • Mac OS X: /etc/hosts

«hosts»-filen har ikke en udvidelse som de andre filer. Du kan åbne den med Notesblok, WordPad eller mange andre programmer, der er udpeget som teksteditorer.

I nogle tilfælde (Windows) skal du ændre tilladelserne for at redigere værtsfilen:
– Højreklik på værtsfilen og vælg "Egenskaber".
– Klik på sikkerhedsfanen.
– Fremhæv din brugerkonto på listen.
– Tryk på redigeringsknappen.
– Vælg (indfør en check-in) Fuld kontrol.
– Tryk på ok i de forskellige dialogbokse for at bekræfte ændringer.

Kopiér og indsæt dette (erstat computernavnet med dit):
             127.0.0.1 COMPUTERNAVN
Og gem ændringer.