Sådan konfigureres og bruges ELNDocSend app med LabCollector? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

ELNDocSend mobilapplikation giver dig mere mobilitet og giver dig en nemmere måde at oprette forbindelse til Electronic Lab Notebook (ELN) tilføjelse på din LabCollector LIMS løsning.

Ved hjælp af en mobilapp kan du nu oprette forbindelse til ELN tilføjelse når som helst fra hvor som helst. Dette giver dig fordelen ved at tilføje noter, information, billeder osv. til din ELN tilføjelse ved blot at bruge ELNDocSend app.

Du kan scanne sider, billeder, idéer, som du har noteret ned eller andet, der er relevant for dig ELN.

At bruge ELNDocSend mobilapp, følg nedenstående trin:

1. Download mobilappen fra google play butik

2. Konfigurer API-indstillinger i LabCollector Webservice

3. Konfigurer indstillingerne i ELNDocSend

4. Anvende ELNDocSend

1. Download mobilappen fra Google Play Butik

• Gå til din Google Play Butik-app og søg efter LabCollector, vil du se en liste over alle mobilapps udviklet af LabCollector.
  • Vælg ELNDocSend og installer det på din mobiltelefon.

• Når den er installeret, vises den på din startskærm eller dit appgalleri.

2. Konfigurer API-indstillinger i LabCollector Webservice

• For det næste trin, at konfigurere ELNDocSend, skal du konfigurere API-indstillinger (Application Programming Interface) i LabCollector først.
  • Login til LabCollector på din computer og gå til ADMIN -> ANDRE -> SETUP -> WEBSERVICES API.
  • Her skal du definere en ny applikation, for at gøre det skal du konfigurere alle de nødvendige indstillinger, som så hjælper dig med at konfigurere ELNDocSend.
Bemærk
Først vil felterne være tomme, du skal konfigurere indstillingerne i henhold til dine krav. Nedenfor er et eksempel på en formular, som allerede var udfyldt.

Hvert tal på billedet ovenfor svarer til følgende trin:

1. Du kan navngive din API-tjeneste, som du vil. I eksemplet vist ovenfor tilføjede vi navnet på appen.
  2. Her skal du vælge de moduler, du vil forbinde med ELNDocSend ansøgning.
Bemærk
Moduler er dem, der er til stede indeni LabCollector, men da vi skal forbinde appen til ELN, som i sig selv er en tilføjelse, har vi derfor markeret afkrydsningsfeltet ud for tilføjelseskategorien (tag et kig på den del af billedet, der er fremhævet med gult).

...... ..3. Her kan du tilføje navnet på den person, der skal være ansvarlig for denne API (du kan vælge dem fra rullelisten).

Tips / Hints
Disse operatører er laboratoriemedlemmer, som kan tilføjes ved at gå til ADMIN -> BRUGERE & PERSONALE -> ADMINISTRER BRUGERNE.

...... ..4. IP-begrænsningen er op til dig at vælge, om du vil begrænse eller give adgang til bestemte IP'er.

Tips / Hints
For at administrere de IP'er, du kan gå til ADMIN -> BRUGERE & PERSONALE -> ADMINISTRER AUTORISEREDE IP'er.

Hvis du vælger "ja" og gemmer API-indstillingerne, vil den bede dig om at tilføje IP'en som vist på billedet nedenfor.

......5. Når du har udfyldt alle felter og valgt alle dine muligheder, kan du nu klikke på knappen "Tilføj".

• Når du tilføjer API'en, genereres der et token, som du skal bruge senere i ELNDocSend-applikationsindstillinger.
  • Du kan enten kopiere tokenet og sende det til dig selv som en SMS eller e-mail, eller du kan scanne 2D-stregkoden med ELNDocSend-appen på din telefon (du finder en detaljeret forklaring i tredje afsnit nedenfor), eller du kan også klikke på stregkodeindstillingen for at udskrive tokenet.

Bemærk

Denne API-indstilling forbinder ELNDocSend til LabCollector.

3. Konfigurer indstillingerne i ELNDocSend

• Når du åbner ELNDocSend for første gang, skal du først gå til indstillinger for at konfigurere ELNDocSend med API.

• Når du klikker på knappen med tre linjer ovenfor, kan du klikke på indstillinger.

• Når du har klikket på indstillinger, åbnes den følgende side.
Bemærk
Først vil felterne være tomme, du skal konfigurere indstillingerne i henhold til dine krav. Nedenfor er et eksempel på en formular, som allerede var udfyldt.

Hvert tal på billedet ovenfor svarer til følgende trin:

1. Indtast din e-mailadresse.
    2. Indtast din onlineforekomst-URL.
      – Sørg for kun at sætte URL'en før skråstegnet foran dit laboratorienavn.
      – Klik på den røde HTTP-knap for at gøre den grøn som LabCollector bruger en sikker 'HTTPS'-protokol til forbindelse.
      – Du skal tilføje online-instansen i det samme format som vist på billedet ovenfor – URL(erstatte med din laboratorie-URL)/ekstra_moduler/eln/webservice/index.php?v=1
    3. Indtast dit brugernavn (det du bruger til at få adgang til LabCollector på din computer/laptop).
    4. Her skal du sætte API-tokenet, som du fik fra LabCollector, som vist i afsnit 2.
      – Du kan også scanne token-stregkoden fra LabCollector webtjenester ved at klikke på følgende ikon: , og scan derefter 2D-stregkoden som vist på billedet nedenfor.

................5. Når dine indstillinger er konfigureret, skal du klikke på "gem", en pop-up vil så komme frem (se billedeksemplet nedenfor).

4. Anvende ELNDocSend