Installer LabCollector med IIS på Windows Server - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

Hvis du vil bruge IIS, er den eneste måde at lave en manuel installation af hver komponent.

1/ skal du installere PHP og Mysql manuelt fra deres installatører.
2/ Installer derefter IonCube (ioncube.com) og download fuld LabCollector ZIP og placer filerne i IIS web root.
3/ LabCollector DB installeres derefter ved at kalde siden "install.php"

Ellers bringer vores Windows-installationsprogram Apache, PHP og Mysql, og dine muligheder er:
– stop IIS
– skift porte for at have begge kørende. IIS tager 80, du kan bruge 8080 til Apache. Eller omvendt.