Hvordan opdaterer du din browsercache? (FR/EN) - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

Nogle visningsproblemer eller rettelser, der ikke vises, da de blev lavet, kan skyldes din browsercache, der holder styr på et fejlagtigt billede. Du skal opdatere din cache, hvilket afhænger af din internetbrowser og dit operativsystem.

Internet Explorer

• Omgå cache:

Hold Ctrl-tasten nede, og tryk på F5-tasten.

• Sådan ryddes cachen fuldstændigt:
  1. Klik på "Værktøjer" (den tandhjulsformede knap øverst til højre i browseren), peg på "Sikkerhed" og klik på "Slet browserhistorik..." (tastaturgenvej: Ctrl+⇧ Shift+Del).
  2. Vælg "Midlertidige internetfiler" øverst, og klik på "Slet". (Hvis Wikipedia er på din liste over favoritter, skal du muligvis deaktivere "Bevar webstedsdata for favoritter" øverst i dialogboksen.)
  3. Internet Explorer vil nu slette de elementer, du har valgt. Når du er færdig, vises meddelelsesbjælken nederst på skærmen og angiver, at den valgte browserhistorik er blevet slettet.

Firefox og andre relaterede browsere

• Omgå cache:

På Windows og Linux: Hold Ctrl-tasten nede, og tryk på F5-tasten.
På Mac OS X: Hold både ⌘ Cmd og ⇧ Shift-tasterne nede, og tryk derefter på R.

• Sådan ryddes cachen fuldstændigt:
    – I versioner af Firefox, der viser en enkelt, orange "Firefox"-knap: Klik på "Firefox"-knappen og klik på "Indstillinger". Vælg afsnittet "Avanceret", og gå til fanen "Netværk", og klik på knappen "Slet nu". Klik derefter på "OK".
    – Når Firefox viser en menulinje, skal du fra menuen "Rediger" eller "Værktøjer" vælge "Indstillinger" eller "Indstillinger". Vælg afsnittet "Avanceret", og gå til fanen "Netværk". Klik på knappen kaldet "Ryd nu". Klik derefter på "OK".

Google Chrome

• Omgå cache:

På Windows og Linux: Hold Ctrl-tasten nede, og tryk på F5-tasten.
På Mac OS X: Hold både ⌘ Cmd og ⇧ Shift-tasterne nede, og tryk på R-tasten

• Sådan ryddes cachen:
  1. Gå til menuen "Værktøjer" (de tre vandrette bjælker øverst til højre i browseren) og klik på "Historie" (Genvej: Ctrl+H).
  2. Klik på "Ryd alle browserdata..." (Genvej: Ctrl+⇧ Shift+Del).
  3. Vælg de typer data, du vil rydde, medtag muligheden "Tøm cachen".

Safari

• Omgå cache:

Hold ⇧ Shift-tasten nede, og klik på knappen Genindlæs værktøjslinje.

• Sådan ryddes cachen fuldstændigt:

Fra menuen "Safari", vælg "Tøm cache..." eller hold tasterne ⌥ Opt og ⌘ Cmd nede, og tryk på E.

Opera

• Omgå cache:

Hold Ctrl-tasten nede, og tryk på F5-tasten.

• Sådan ryddes cachen fuldstændigt:

Fra menuen "Værktøjer" skal du vælge "Indstillinger". Udvid indstillingerne "Avanceret" og vælg "Historie". Klik på knappen "Tøm nu".

Visse problèmes d'affichage ou des corrections que vous ne voyez pas apparaitre alors qu'elles ont été effectuées, peuvent être dû au cache de votre navigateur qui garde en mémoire une image erronée.

Internet Explorer

• Oplader en side og renser cache:

Effektuer af kombinationen af ​​tryk på Ctrl + F5.

• Effacer complètement le cache:
  1. Effektuer af kombination af berøringer Ctrl + Maj + Suppr.
  2. Cocher toutes les sager.
  3. Cliquer sur le bouton "Supprimer".

Firefox og autres navigatører Mozilla

• Oplader en side og renser cache:

– Windows og Linux: Effektuer af kombinationen af ​​berøringer Ctrl + F5 eller Maj + Ctrl+R
– Mac OS X: Effektuer af kombinationen af ​​berøringer Maj + ⌘+R

• Effacer complètement le cache:

Kombinationen af ​​berøringer Ctrl + Maj + Suppr ouvre une boite de dialog qui ofre forskellige muligheder for purge, dont celle de vider le cache.

Google Chrome

• Oplader en side og renser cache:

– Windows: effektuer la combinaison de touches Maj + F5 eller Ctrl + F5
– Linux: effektiviserer en kombination af berøringer Maj + Ctrl+R.
– Mac OS X: effektuer la combinaison de touches ⌘ + R

• Effacer complètement le cache:

Klik på menuen Chrome og ensuite på menuen « Indstillinger » eller « Parametre » ; klik ensuite på l'onglet « Options avancées » og sur « Effacer les données de navigation… » eller bruger en kombination af berøringer Ctrl + Maj + Suppr.

Opera

• Oplader en side og renser cache:

F5 eller Ctrl + R

• Effacer complètement le cache:

Cliquer sur le bouton « Opera » en haut à gauche, pointer la Souris sur « Réglages » puis cliquer sur « Préférences ». Dans l'onglet «Vie privée & Sécurité», descendez en bas de la page, klik på «Conserver les donnée locales jusqu'à ce que je quitte mon navigateur», puis cliquez ensuite sur «Tous les cookies et données de site…» et "Tout enlever".

Safari

• Læs mere om cachen:

Dans le menu déroulant sous le mot «Safari», klik på «vider le cache»
Effektuer la combinaison de touches commande + option + E