Hvordan importerer man job ved hjælp af LSMRemote? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

LSM add-on er til test/service kernelaboratorier, der hjælper fra at udføre test, tilføje parametre til generering af rapporter og fakturaer. LSMRemote er en fjernportal, der bruges af klienter, der modtager prøver fra patienter og videregiver dem til testlaboratorier til test. LSMRemote tilbyder nu at uploade flere job ved hjælp af CSV. Dette kan gøre livet lettere, når udbyderne/anmoderne har flere job at tilføje pr. dag.

For at uploade flere job skal du følge nedenstående trin.
1. Forbered en CSV

2. Upload af CSV

Advarsel
Indstillingen CSV-import GØR IKKE arbejde, når du skal tilføje ét job med flere prøver og config.ini i LSMRemote (Kun superadmin kan få adgang til config.ini) viser nedenstående mulighed true.

1. Forbered en CSV

Bemærk
Import CSV-indstillingen er kun at tilføje Et job med én prøve alene.
  • Gå til LSMRemote og under Send ordre kan du downloade den CSV-skabelon, du skal bruge for at forberede dig på at importere job.
  • 1. Klik på indsend ordreindstilling, som giver dig mulighed for at oprette job.
  • 2. Klik på Import CSV-indstillingen.
  • 3. "Ordre" giver dig mulighed for at tilføje et job ad gangen.
  • 4. Klik på "Hent CSV-headers", hvorefter CSV'en med alle kolonnenavne vil blive downloadet.
  • 5. CSV-afgrænsning, skal bruges, mens du uploader CSV-filen, og du bør kende afgrænseren for din fil.
    *Det kan du vide, når du gemmer csv'en og vælger typen.
  • 6. Testafgrænser bruges, når du vil tilføje mange tests til en prøve. Du kan adskille 2 testnavne med et rørskilt.
  • 7. Du kan klikke på testlisten for at kopiere navnet på testen og indsætte den i din CSV.
  • 8. Du kan klikke på CSV-headerlisten og downloade skabelonen til CSV.
  • 9. Når din CSV er klar, kan du uploade den her.
  • CSV'en vil indeholde 3 ting fra din onlineinstans:
    • Jobniveau parametre
    • Eksempel på parametre på niveau
    • Patientmodulfelter
  • Du kan endda fjerne de kolonner, du ikke behøver for at rense CSV-filen.
  • Vær forsigtig note
    *Du er nødt til behold kolonnerne der er obligatoriske i: (de obligatoriske kolonner vil have en stjerne* øverst)
    – Patientmodul
    – Jobparametre
    – Prøveparametre
    * værdier for en 'vælg liste' felter skal matche dem, der allerede findes i LabCollector. Hvis det tilpassede køn i patientmodulet f.eks. er enten F, M eller U, skal værdierne være en af ​​disse og ikke Kvinde, Mand eller Ukendt.
    *Under oprettelse af test i LSM defineres prøvetypen ofte. Derfor er det kun test defineret for prøven type skal tilføjes. Generelt kan du tjekke i LSMRemote, hvilke tests der er nedtonet for den prøvetype, du vælger.
    * sekundære rekvirenter kan tilføjes med et komma imellem, og du skal blot bruge anmoderens navn.
    * datoformat du tilføjer i CSV vil blive ændret af LabCollector format, som du indstiller ved at gå til Admin->Opsætning->Datoformat
  • Til CSV-filen kan du tilføje oplysningerne efter behov.

2. Upload af CSV

• Når din CSV er uploadet, skal du vælge
    • Hovedanmoder
    • Afgrænsning af din CSV
  • Når du har uploadet din CSV, vil den vise dette tegn, når CSV'en er uploadet.

• Advarsel
    Hvis du støder på en fejl, det betyder en fejl med din CSV-fil, så tjek omhyggeligt, om du har tilføjet alle de obligatoriske felter korrekt, felttyper korrekt.
  • For at kontrollere, om jobs er tilføjet, skal du gå til muligheden "Få resultater" i LSMRemote, og du vil få de job, du har tilføjet.
  • Jobs, der ses på billedet ovenfor, er citeret, da "Tillad tilbud"-indstillingen i config.ini for LSMRemote er TIL. Hvis denne mulighed ikke er TIL, vil jobs blive set i anmodet status.
    *Læs venligst vores vidensbase hvordan man konfigurerer LSMRemote-indstillinger for mere information.
  • Du kan også tjekke LSM-tilføjelsen ind, og du vil få de job, der er oprettet der.