Loginmuligheder og php-krav til LDAP/SSO - LabCollector

OVERSIGT:

LabCollector giver dig forskellige muligheder for at logge på og giver dig også mulighed for at konfigurere LDAP/AD og Single Sign-On (SSO) godkendelsesfunktionen.

Følg nedenstående trin for login-muligheder:

1. Log ind muligheder for LDAP/AD/SSO
  2. PHP-krav til SSO

1. Login muligheder for LDAP/AD/SSO

• Login-indstillinger viser dig forskellige muligheder for at logge ind og giver dig også mulighed for at konfigurere LDAP/AD og Single Sign On (SSO)-godkendelsesfunktionen.
    *Se venligst vores KB om den generelle opsætning i LabCollector
  • Afhængigheder
    • php-openssl
    • php-ldap

2. PHP-krav til SSO

• Du skal overholde PHP-kravene for SSO
    * Nedenstående afhængigheder er allerede inkluderet i den seneste PHP 8.1 og er muligvis kun nødvendige for ældre versioner.
  • Afhængigheder
    • php 7.4 og 8.1 og nogle kerneudvidelser som php-xml, php-date, php-zlib, php-openssl.
    • openssl. Installer openssl-biblioteket. Den håndterer x509-certifikater.
    • mcrypt. Installer det bibliotek og dets php-driver, hvis du skal håndtere krypterede data (navn-id, påstande).
    • få tekst. Installer det bibliotek og dets php-driver. Den håndterer oversættelser.
    • krølle. Installer det bibliotek og dets php-driver, hvis du planlægger at bruge IdP Metadata-parseren.