Hvordan ser et modul generelt ud? - LabCollector

OVERSIGT:

For at forklare hvordan modulets interface ser ud.

der er som standard 13 moduler i LabCollector.

Generelt vil alle modulerne have en lignende grænseflade, som er beskrevet nedenfor.

• 1. Modulets navn vil blive vist her.
  • 2. Du kan udføre søgningen med nøgleordet eller med post-id'et.
  • 3. Du kan 'Brug' eller 'Gem' de søgninger, du udfører, for at gøre det nemmere at søge i en post. Du kan nemt klikke på 'Ryd'-søgningen for at fjerne søgeordet fra søgefeltet.
  • 4. Disse muligheder giver dig mulighed for at søge meget specifikt efter en post i modulet.
  • 5. Disse muligheder vises, når du 'udvider søgemulighederne'. Indstillingerne her kan tilpasses ved at oprette brugerdefinerede felter og gemme dem i søgemuligheden.
  • 6. For at oprette en ny post kan du klikke på knappen.
    – Alle moduler vil have denne 'Ny post'-knap.
    – Nogle moduler kan have flere muligheder under knappen "Ny post".
  • Alle de ovenstående punkter relateret til 'søge'-mulighederne er forklaret i detaljer i KnowledgeBase hvordan man søger ind LabCollector.

Relaterede emner:

video