Hvorfor får jeg fejlen "MySQL-serveren er gået væk" ved filupload? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

Dine filer har sandsynligvis mere end 1 Mb, og MySQL-serveren er som standard begrænset til 1 Mb.

Du kan øge grænsen i my.ini (Fra Windows Manager, gå til Indstillinger > Konfigurer servere > MySQL eller gå til \AgileBio\LabCollector\conf):

max_allowed_packet=16 mio
wait_timeout=28800

Dette vil tilføje en grænse på 16 Mb. Tilpas til dine behov.
Bemærk også, at du ikke længere kan eksportere MySQL som dumpfiler, da det vil generere ekstremt store eksportfiler.
Sikkerhedskopier din database direkte ved at gemme MySQL-filerne eller ved at bruge den automatiske backup i Windows Manager.