Opsætning af VisionMate termovidenskabelige scanner - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

LabCollector tilbyder integration af rack-scannere for at øge automatiseringsprocessen i laboratorier og derved reducere indtastningsfejl. LabCollector scanserver bruger TCP/IP-server, der kan sende resultater over lokale/fjernnetværk. Således kan data importeres fra rack-scannere og en fil kan genereres, som derefter integreres i LabCollector LIMS. Vores tilføjelser som tubesorterer kan arbejde hånd i hånd med stativscannere for at sikre automatiseret effektiv prøvesporing.

Scannere arbejder altid med deres egen software. Termovidenskabelige rackscannere arbejder med Vision Mate™-software.

Dog AgileBio's ScanServer giver mulighed for konvertering af scanningsresultater til en rack-/bakkekortfil, der kan forstås af LabCollector ved brug af Batchgenerator (Rack Scanner) værktøj.

Følg nedenstående trin for at konfigurere scanningsserveren:

1. AgileBio ScanServer Installation & LabCollector oprettet

2. Opsætning og konfiguration af Vision Mate (termovidenskabelig) scanner

• Konfigurer AgileBio Scan Server med Thermoscientific Rack-scanner

3. Scanning af stativerne

1. AgileBio ScanServer installation & LabCollector oprettet

• LabCollector tilbyder integration af rack-scannere for at øge automatiseringsprocessen i laboratorier og derved reducere indtastningsfejl.
  • LabCollector scanningsserveren bruger TCP/IP-server, der kan sende resultater over lokale/fjernnetværk.
  • Læs venligst vores KB yderligere for at vide, hvordan du opsætter Scanserver med LabCollector Batch generator (Rack Scanner).

2. Vision Mate (termovidenskabelig)  scanner opsætning og konfiguration

• For Thermoscientific Scanner-scanneren kan du læse dens manual, som følger med scanneren, eller du kan finde den link..
  • Termovidenskabelige rackscannere arbejder med Vision Mate™-software.
  • Installer din scanner og Thermoscientific Viosion Mate™-software.
  • For den senere Vision Mate™-version skal du følge denne konfiguration:

• Type TCP/IP-konfiguration
    • Nedenstående indstillingsparametre skal konfigureres på samme måde som nedenfor.
Tilføj afgrænsningstegn til linjeslut Sand
Kolonnenavn bruger indledende nul False
Afgrænsningstegn Komma
Eksportdato False
Eksporttid False
Eksporter rørplaceringer Sand
Send datalængde False

Datastruktur
Datafeltpræfiks (Skal være tom)
Datafeltsuffiks (Skal være tom)
Bestil resultater efter Kolonne

Honeycom stativer
Eksporter tomme Honeycomb Rack-placeringer Sand
  • Konfigurer AgileBio Scan Server med Thermoscientific Rack-scanner

• Du kan bruge standardindstillingerne for scanningsserveren.

3. Scanning af stativerne

• Start din scanner og åbn AgileBio ScanServer (DataPaq™ vil være åben i baggrunden)
  • Start AgileBio Scan Server proces.
  • I LabCollector gå til TOOLS -> Batchgenerator (Rack Scanner) værktøj. Nedenfor er batchgeneratorens muligheder forklaret i detaljer.
  • 1. Direkte scanner trigger input

• Dette værktøj tillader direkte import af scannede brøndstativ/bakker fra flere producenter (Micronic, BioMicroLab, FluidX, Thermo, Ziath, Biotillion...).
    • Scanneren genererer en rack-/bakkekortfil, der indlæses i LabCollector.
    • Dette fremskynder prøveregistrering med definition af direkte lagring.
    • LabCollector genkender scannerens filformater automatisk.

• 1. Vælg det stativ, du sætter op i LabCollector fra listen.
    • 2. Klik derefter på Scan! knappen, vises forhåndsvisningen af ​​stativ/kassekortet.
    • BEMÆRK VENLIGST: JAVA skal opdateres for at tillade Scan! knappen for at være aktiv.
    • BEMÆRK VENLIGST: Hvis du har problemer efter procestrinnet, såsom listen over positioner, der ikke indlæses fuldt ud, skal du sørge for, at din php.ini-fil har en tilstrækkelig hukommelsesgrænse. Php.ini-filen kan findes via LabCollector -> Server manager -> Konfigurer servere -> PHP Søg efter "memory_limit" i denne fil og øg tallet efter behov, f.eks. 512M. Tjek KB for mere information om LabCollector servermanager.

4. Sådan bruger du Batch Tool som en manual uden integration

• Scanneroutput eller filimport

• Denne tilstand giver dig mulighed for at importere en fil, der er produceret af en rackscanner, og du kan vælge det korrekte filformat.

• 3. Her kan du vælge outputfilen til rack-scanneren.
    • 4. Du kan vælge filformat fra mulighederne, hvis du ønsker position, RackID, tube-kode osv.
  • Generisk

•  Ekstern datakilde del kan bruges sammen med Direkte scannerudløser tilstand, hvis du vil importere yderligere information om prøverne på samme tid.

• 5. Du kan lave generiske indstillinger som stativ eller boks (hvilke rækker og kolonner), du ikke ønsker at scanne.
    • 6. Du kan vælge mulighederne afhængigt af, om det er en opbevaringsboks eller mikroplade.
    • 7. Her kan du vælge automatisk at navngive posten.
      – Du kan tildele et automatisk navn eller tilføje et præfiks og suffiks i henhold til dit krav.
  • Behandlingsmuligheder.

• 8. Behandlingsmuligheder giver dig mulighed for at behandle kassen eller pladen ved enten at tvinge den specifikke position efter række og kolonne eller etiketter.
    • 9. Du kan vælge en feltseparator, som du ønsker i din CSV.
    • 10. Hvis du vil tilføje og flette flere data sammen med scannede hætteglas, kan du vælge formatet på CSV'en.
    • 11. Du kan vælge den fil, du vil uploade.
  • Rack oprindelse og skabelon

• 12. Baseret på skabelonen [vælg en skabelon at anvende].
      BEMÆRK VENLIGST: Du kan oprette denne skabelon ved at gå til ADMIN -> SETUP -> RACK SCANNERE. Check (Skak) afsnit 2 of denne linkede KB.
    • 13. Du kan vælge om du vil oprette et nyt rør/reol eksisterende stativ med direkte stregkodeaflæsning.
    • 14. Denne mulighed giver dig mulighed for at vælge det eksisterende rørstativ, indtast det korresponderende stativ-ID/stregkode, som allerede er i LabCollector.
    • 15. Her kan du kopiere det eksisterende stativ, vælg rørstativ/kasse i listen. I dette tilfælde vil boksen blive gemt som sekundær lagring af eksisterende prøver.
    • 16. Denne mulighed giver dig mulighed for at udlede til en ny rekord fra det eksisterende rack.
    • 17. Her kan du vælge masterrøret eller stativet fra nedenstående muligheder.
      BEMÆRK VENLIGST: Du kan oprette lageret ved at gå til ADMIN -> OPBEVARING -> ADMINISTRER OPBEVARING. Check (Skak) denne linkede KB.
    • 18. Når du har indtastet alle detaljer, kan du klikke på proces.

5. For at tilføje root CA-certifikat

• Nogle gange vil du have adgang LabCollector eller scan serverværktøjet fra en anden computer end hvor det oprindeligt er installeret (hovedcomputer eller server). Sådanne andre computere kaldes klientcomputere.
    Læs venligst nedenstående vidensbase om hvordan man opsætter root CA-certifikat.