Kan databasen adskilles fra systemet, hvorpå labcollector er installeret? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

LINUX SERVER
Du kan adskille appserveren (webserveren) og databaseserveren, f.eks. installere databasen på en ekstern databaseserver. Når du installerer LabCollector med install.php script, vi leverer, skal du blot angive den eksterne databases IP eller adresse.

WINDOWS SERVER
Hvis du installerer LabCollector med vores Windows LabCollector server Manager, databasen oprettes på samme sted som appen, men så kan du flytte den et andet sted hen og redigere config.php fil for at pege på den nye placering.